Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
踢球者FC 神圣光明智慧教廷
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
63% Spel op eigen helft 37%
7 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 20.3
weak Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


19e minuut.
Minjie kopt de bal weg. Haigang rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hongmin. Haigang roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Haigang kan niet meer verder spelen. Baojia komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Huiping rent richting de bal. Huiping geeft een lange en hoge pass. Xuanye rent richting de bal. Shoufu verovert de bal door een tackle van achteren. Shoufu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Ziqing rent richting de bal. Ziqing met een sublieme pass. Guanyong speelt de bal door. Shoufu is nu in balbezit. Shoufu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Jinjin bereikt de bal nog maar net als eerste. Jinjin passt de bal zonder na te denken. Lianhua rent richting de bal. Shoufu verovert de bal door een tackle van achteren. Shoufu haalt uit met een fantastische trap. Yuanshao probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 踢球者FC 65%, 神圣光明智慧教廷 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
踢球者FC - 神圣光明智慧教廷 0:0

65e minuut.
Lianhua geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mizong met de inworp. Guanyong rent richting de bal. Guanyong geeft de bal voor. Yuanshao kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Taida probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Huiping is nu in balbezit. Guosheng verovert de bal door een tackle van achteren. Taida bereikt de bal nog maar net als eerste. Taida schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Guanyong bereikt de bal nog maar net als eerste. Shoufu is nu in balbezit. Guanyong rent richting de bal. Shoufu is nu in balbezit. Shoufu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Baojia onderschept slim de pass. Guanyong is nu in balbezit. Guanyong passt de bal zonder na te denken. Shoufu is nu in balbezit. Shoufu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Daar is Ziqing, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ziqing passt de bal met de wreef. Shoufu rent richting de bal. Guanyong rent richting de bal. Guanyong schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 踢球者FC 60%, 神圣光明智慧教廷 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
踢球者FC - 神圣光明智慧教廷 0:0