Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
阿斯纳 重庆力帆
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
36% Spel op eigen helft 64%
13 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 15.5
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Qiaosheng geeft de bal voor. Inworp. Jiashi met de inworp. Wulong is nu in balbezit. Wulong schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Shaobo onderschept slim de pass. Shaobo met een sublieme pass. Chong met een sublieme pass. Quanshun bereikt de bal nog maar net als eerste. Quanshun draait met de bal, schiet en ... Xiunan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Quanshun raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Xinhao komt het veld opgelopen. Yanfeng zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wulong rent richting de bal. Wulong schiet op doel. Xiunan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Xinwu rent richting de bal. Xinwu geeft de bal voor. Jiongming probeert de bal aan de voet te houden. Xucheng rent richting de bal. Xucheng haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Jiongming zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jiashi is nu in balbezit. Jiashi geeft een lange en hoge pass. Wulong bereikt de bal nog maar net als eerste. Wulong haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Zhixue rent richting de bal. Dongri onderschept slim de pass. Dongri speelt de bal door. Xinhao is nu in balbezit. Xinhao draait met de bal, schiet en ... Xiunan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 阿斯纳 30%, 重庆力帆 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
阿斯纳 - 重庆力帆 0:0

56e minuut.
Jiashi geeft de bal voor. Klungelig pakt Jiyao de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jiashi. Jiashi krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Xinhao bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhixue bereikt de bal nog maar net als eerste. Xinhao verovert de bal door een tackle van achteren. Wulong bereikt de bal nog maar net als eerste. Wulong schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Qiaosheng kopt de bal weg. Zhixue bereikt de bal nog maar net als eerste. Dongri is nu in balbezit. Xinhao rent richting de bal. Xinhao draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Zhiyu is nu in balbezit. Zhiyu passt de bal in één keer door. Shaobo is nu in balbezit. Jiayin verovert de bal door een tackle van achteren. Jiayin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Xinwu passt de bal in één keer door. Dongri bereikt de bal nog maar net als eerste. Dongri passt de bal in één keer door. Xinhao rent richting de bal. Xinhao haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 阿斯纳 42%, 重庆力帆 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
阿斯纳 - 重庆力帆 0:0