Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TEDA FC 梦幻支队
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 17.1
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen hopeloos
slecht Verdedigen zwak


18e minuut.
Benjian geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Xuegong met een snelle inworp. Lihui is nu in balbezit. Lihui geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tie heeft problemen om de bal te vangen. Guanglu bereikt de bal nog maar net als eerste. Guanglu draait met de bal, schiet en ... Yueyang werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Youyou probeert naar een medespeler te passen. Yuanzhang bereikt de bal nog maar net als eerste. Yuanzhang passt de bal met de wreef. Guanglu bereikt de bal nog maar net als eerste. Guanglu draait met de bal, schiet en ... Yueyang verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TEDA FC - 梦幻支队 1:0

40e minuut.
Hongfu is nu in balbezit. Zhonghua bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhonghua passt de bal in één keer door. Xia bereikt de bal nog maar net als eerste. Xia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Xia rent richting de bal. Lei bereikt de bal nog maar net als eerste. Hongfu verovert de bal door een tackle van achteren. Xia verovert de bal door een tackle van achteren. Xia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TEDA FC 59%, 梦幻支队 41%.
TEDA FC - 梦幻支队 1:0

72e minuut.
Zhizun met de inworp. Lei probeert naar een medespeler te passen. Hongfu bereikt de bal nog maar net als eerste. Xia onderschept slim de pass. Xia draait met de bal, schiet en ... Ziming verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TEDA FC - 梦幻支队 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TEDA FC 52%, 梦幻支队 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TEDA FC - 梦幻支队 1:1