Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TEDA FC 东海之巅
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 16.4
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


15e minuut.
Chongming bereikt de bal nog maar net als eerste. Xing is nu in balbezit. Zhenguo bereikt de bal nog maar net als eerste. Xing verovert de bal door een tackle van achteren. Xing schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TEDA FC - 东海之巅 0:1

36e minuut.
Zhidong passt de bal in één keer door. Rongzhen probeert naar een medespeler te passen. Changshun is nu in balbezit. Guanglu verovert de bal door een tackle van achteren. Guanglu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TEDA FC 46%, 东海之巅 54%.
TEDA FC - 东海之巅 0:1

55e minuut.
Klungelig pakt Zhidong de bal. Xuegong bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuegong passt de bal in één keer door. Guanglu bereikt de bal nog maar net als eerste. Guanglu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Guanglu bereikt de bal nog maar net als eerste. Guanglu schiet op doel. Sanyi kopt de bal weg. Chongming bereikt de bal nog maar net als eerste. Chongming draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Xuegong is nu in balbezit. Zhongyang rent richting de bal. Xing bereikt de bal nog maar net als eerste. Chongming bereikt de bal nog maar net als eerste. Chongming haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TEDA FC - 东海之巅 0:2

79e minuut.
Guanglu is nu in balbezit. Sanyi onderschept slim de pass. Shengsheng verovert de bal door een tackle van achteren. Guanglu bereikt de bal nog maar net als eerste. Guanglu draait met de bal, schiet en ... Rongrong bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
TEDA FC - 东海之巅 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TEDA FC 49%, 东海之巅 51%.
TEDA FC - 东海之巅 1:2