Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yavash Setāreh Ghamgin Moohām
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
6 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 18
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
El-Padiari is nu in balbezit. Tabet is nu in balbezit. Tabet passt de bal met de wreef. Rouzijak is nu in balbezit. Rouzijak schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Salim Mustafa werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Eudeline bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Padiari is nu in balbezit. Eudeline onderschept slim de pass. Eudeline draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Yavash Setāreh - Ghamgin Moohām 0:1

10e minuut.
Boughamni bereikt de bal nog maar net als eerste. Boughamni geeft de bal voor. Inworp. Zanjani met de inworp. Eudeline geeft een hoge lob. Riafa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Abedzadeh rent richting de bal. Amini verovert de bal door een tackle van achteren. Amini speelt de bal door. Rouzijak rent richting de bal. Rouzijak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Daar is Mualimi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eudeline rent richting de bal. Mualimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Eudeline is nu in balbezit. Eudeline haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Osmyniji raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Baraheri komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Nouira geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Diali zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Eudeline is nu in balbezit. Eudeline draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Nefci verovert de bal door een tackle van achteren. Nefci probeert naar een medespeler te passen. Rouzijak is nu in balbezit. Rouzijak haalt uit met een fantastische trap. Salim Mustafa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Yavash Setāreh - Ghamgin Moohām 1:1

44e minuut.
Eudeline kopt de bal weg. Diali is nu in balbezit. Diali passt de bal met de wreef. Mualimi is nu in balbezit. Mualimi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yavash Setāreh 46%, Ghamgin Moohām 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Yavash Setāreh - Ghamgin Moohām 1:1

55e minuut.
Abedzadeh probeert naar een medespeler te passen. Tabet speelt de bal door. Daar is Nouira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eudeline is nu in balbezit. Eudeline haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yavash Setāreh - Ghamgin Moohām 1:2

64e minuut.
Tabet probeert naar een medespeler te passen. Rouzijak rent richting de bal. Afnan bereikt de bal nog maar net als eerste. Afnan passt de bal met de wreef. Salim Mustafa controleert de bal met de borst.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Nefci bereikt de bal nog maar net als eerste. Nefci passt de bal met de wreef. Rouzijak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouzijak haalt uit met een fantastische trap. Boudaoud probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Nefci passt de bal zonder na te denken. Eudeline bereikt de bal nog maar net als eerste. Eudeline met een sublieme pass. Mualimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mualimi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Boughamni geeft een hoge lob. Inworp. Zanjani met een snelle inworp. Eudeline bereikt de bal nog maar net als eerste. Eudeline draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yavash Setāreh 39%, Ghamgin Moohām 61%.
Yavash Setāreh - Ghamgin Moohām 1:2