Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ghamgin Moohām special two
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 14.7
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Teymourtash raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Aby-Hana komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Qashqai geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zanjani met de inworp. Klungelig pakt Eudeline de bal. Eudeline haalt uit met een fantastische trap. Neagone kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Qashqai bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zanjani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aby-Hana bereikt de bal nog maar net als eerste. Hammani verovert de bal door een tackle van achteren. Hammani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Dastghayb passt de bal zonder na te denken. Mossadegh rent richting de bal. Mossadegh probeert naar een medespeler te passen. Hammani is nu in balbezit. Hammani draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Ebtehaj geeft een hoge lob. Aby-Hana is nu in balbezit. Aby-Hana passt de bal met de wreef. Mualimi is nu in balbezit. Mualimi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Rais is nu in balbezit. Eudeline bereikt de bal nog maar net als eerste. Eudeline passt de bal zonder na te denken. Dastghayb is nu in balbezit. Dastghayb draait met de bal, schiet en ... Salim Mustafa bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Ghamgin Moohām - special two 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ghamgin Moohām 49%, special two 51%.
Ghamgin Moohām - special two 0:1

56e minuut.
Eudeline heeft problemen om de bal te vangen. Siamiadi rent richting de bal. Siamiadi probeert naar een medespeler te passen. Dastghayb rent richting de bal. Dastghayb draait met de bal, schiet en ... Salim Mustafa bokst de bal weg.

65e minuut.
Titsi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hammoudi komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Jayhoon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Eudeline probeert de bal met de borst te controleren. Siamiadi is nu in balbezit. Siamiadi geeft de bal voor. Eudeline geeft de bal voor. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Aby-Hana kopt de bal weg. Zanjani bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanjani passt de bal zonder na te denken. Daar is Eudeline, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eudeline geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ghamgin Moohām - special two 1:1

88e minuut.
Mualimi rent richting de bal. Mualimi passt de bal zonder na te denken. Rais rent richting de bal. Eudeline rent richting de bal. Eudeline haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ghamgin Moohām 46%, special two 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ghamgin Moohām - special two 1:1