Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tārik Parvāneh hkghkg
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 16.8
poor Schieten poor
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Teymourtash is nu in balbezit. Boughanmi onderschept slim de pass. Boughanmi speelt de bal door. Mechergui is nu in balbezit. Mechergui haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Yaldai met een sublieme pass. Boussaid rent richting de bal. Boussaid passt de bal met de wreef. Keren rent richting de bal. Keren draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Salimpour heeft problemen om de bal te vangen. Mumtaz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Salimpour raakt geblesseerd tijdens het duel. Salimpour met een snel genomen vrije trap. Yaldai kopt de bal weg. Ismail rent richting de bal. Boussaid bereikt de bal nog maar net als eerste. Boussaid draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Boughanmi is nu in balbezit. Ismail bereikt de bal nog maar net als eerste. Mumtaz rent richting de bal. Boughanmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Boughanmi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tārik Parvāneh - hkghkg 0:1

24e minuut.
Salim rent richting de bal. Boussaid rent richting de bal. Salim begaat een overtreding. Salim krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Teymourtash is nu in balbezit. Mechergui is nu in balbezit. Mechergui passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ab Abel Udarnah de bal. Ab Abel Udarnah geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Salim met de inworp. El-Jurowani rent richting de bal. El-Jurowani speelt de bal door. Mechergui is nu in balbezit. Mechergui draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tārik Parvāneh - hkghkg 0:2

45e minuut.
Tuama is nu in balbezit. Ab Abel Udarnah verovert de bal door een tackle van achteren. Ab Abel Udarnah passt de bal zonder na te denken. Mechergui is nu in balbezit. Mechergui schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tārik Parvāneh - hkghkg 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tārik Parvāneh 62%, hkghkg 38%.
Tārik Parvāneh - hkghkg 0:3

59e minuut.
Daar is Teymourtash, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mumtaz verovert de bal door een tackle van achteren. Mumtaz geeft een hoge lob. Keren rent richting de bal. Keren haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Ismail is nu in balbezit. Ismail met een sublieme pass. Keren is nu in balbezit. Keren haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tārik Parvāneh 49%, hkghkg 51%.
Tārik Parvāneh - hkghkg 0:3