Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
special two ka3ra
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
14.8 gemiddelde waardering 13.8
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


23e minuut.
Hammani bereikt de bal nog maar net als eerste. Lahcen is nu in balbezit. Hammani rent richting de bal. Lahcen rent richting de bal. Lahcen haalt uit met een fantastische trap. Simidi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Keren is nu in balbezit. Keren probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Teymourtash de bal onder controle te krijgen. Bin-Amin is nu in balbezit. Bin-Amin draait met de bal, schiet en ... Neagone probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: special two 50%, ka3ra 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
special two - ka3ra 0:0

69e minuut.
Boudaoud geeft een lange en hoge pass. Kaleel is nu in balbezit. Bani-Sadr begaat een overtreding. Bani-Sadr krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Bani-Sadr is nu in balbezit. Kaleel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaleel met een sublieme pass. Bin-Amin is nu in balbezit. Bin-Amin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Teymourtash is nu in balbezit. Shariat verovert de bal door een tackle van achteren. Shariat passt de bal zonder na te denken. Bin-Amin is nu in balbezit. Bin-Amin haalt uit met een fantastische trap. Neagone kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: special two 59%, ka3ra 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
special two - ka3ra 0:0