Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hkghkg special two
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 15.1
weak Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


18e minuut.
Boughanmi verovert de bal door een tackle van achteren. Siamiadi verovert de bal door een tackle van achteren. Siamiadi passt de bal met de wreef. Dastghayb bereikt de bal nog maar net als eerste. Dastghayb draait met de bal, schiet en ... Ala probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hkghkg 53%, special two 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
hkghkg - special two 0:0

46e minuut.
Mossadegh rent richting de bal. Mossadegh passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Siamiadi de bal. Dastghayb is nu in balbezit. Dastghayb schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
hkghkg - special two 0:1

54e minuut.
Lahcen raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hammani komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Kaleel kopt de bal weg. Mossadegh rent richting de bal. Rihmaian onderschept slim de pass. Rihmaian speelt de bal door. Klungelig pakt Nefteziri de bal. Ala bokst de bal weg.

66e minuut.
Hammani raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rais komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Kaleel onderschept slim de pass. Rais is nu in balbezit. Rais passt de bal met de wreef. Dastghayb bereikt de bal nog maar net als eerste. Dastghayb schiet op doel. Ala probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Dastghayb heeft problemen om de bal te vangen. Dastghayb met een sublieme pass. Salim rent richting de bal. Rais verovert de bal door een tackle van achteren. Rais schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Misbahi onderschept slim de pass. Misbahi geeft een lange en hoge pass. Kaleel rent richting de bal. Boughanmi verovert de bal door een tackle van achteren. Boughanmi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
hkghkg - special two 1:1

89e minuut.
Dastghayb passt de bal in één keer door. Boughanmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Boughanmi passt de bal met de wreef. Mechergui bereikt de bal nog maar net als eerste. Mechergui haalt uit met een fantastische trap. Neagone probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hkghkg 65%, special two 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
hkghkg - special two 1:1