Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AKRITAS ΑΕΚ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕ
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
2 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 21.8
weak Schieten weak
hopeless Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Özerdem bereikt de bal nog maar net als eerste. Özerdem probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Platsiaras met een snelle inworp. Prillos geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Kalogiros speelt de bal door. Grivas rent richting de bal. Özerdem rent richting de bal. Grivas is nu in balbezit. Grivas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Levent geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Varnavas de bal onder controle te krijgen. Grivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Grivas draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Constanti de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Grivas is nu in balbezit. Grivas haalt uit met een fantastische trap. Özkök probeert de bal aan de voet te houden. Prillos onderschept slim de pass. Prillos geeft een hoge lob. Paal!

33e minuut.
Mut geeft de bal voor. Inworp. Prillos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grivas rent richting de bal. Grivas geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AKRITAS 63%, ΑΕΚ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕ 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AKRITAS - ΑΕΚ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕ 0:0

50e minuut.
Grivas is nu in balbezit. Grivas speelt de bal door. Yiangoudakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Akar onderschept slim de pass. Akar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Kalogiros kopt de bal weg. Constanti heeft problemen om de bal te vangen. Grivas probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Akar de bal. Akar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Doeltrap. Miamiliotis met een harde bal richting middenveld. Constanti kan de bal niet met de borst controleren. Grivas rent richting de bal. Grivas passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Varnavas verovert de bal door een tackle van achteren. Varnavas geeft een hoge lob. Tsolakis kopt de bal weg. Varnavas bereikt de bal nog maar net als eerste. Varnavas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Daar is Grivas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grivas speelt de bal door. Mut rent richting de bal. Akar is nu in balbezit. Akar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AKRITAS 61%, ΑΕΚ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕ 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AKRITAS - ΑΕΚ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕ 0:0