Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mhaseb lbro
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
El-Deeb geeft een lange en hoge pass. Amein kopt de bal weg. Bazoka heeft problemen om de bal te vangen. Salman bereikt de bal nog maar net als eerste. Salman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Bakry verovert de bal door een tackle van achteren. Bakry speelt de bal door. Alaa rent richting de bal. El Gamal verovert de bal door een tackle van achteren. El Gamal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mhaseb - lbro 1:0

17e minuut.
Kadeer passt de bal met de wreef. Daar is Naji, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yasser Rayan probeert naar een medespeler te passen. Salman bereikt de bal nog maar net als eerste. Salman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Kadeer rent richting de bal. Kadeer geeft een lange en hoge pass. Bazoka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Aboutraika bereikt de bal nog maar net als eerste. Aboutraika geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
mhaseb - lbro 1:1

29e minuut.
Kameel is nu in balbezit. Alaa onderschept slim de pass. Yasser Rayan rent richting de bal. Salman rent richting de bal. Salman draait met de bal, schiet en ... Riad bokst de bal weg. Salman rent richting de bal. Salman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mhaseb - lbro 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mhaseb 53%, lbro 47%.
mhaseb - lbro 1:2

63e minuut.
Amein bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakry verovert de bal door een tackle van achteren. Kabonga is nu in balbezit. Bakry verovert de bal door een tackle van achteren. Bakry geeft de bal voor. De bal raakt de paal. El-Harere verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. El Gamal rent richting de bal. El Gamal schiet op doel. De bal raakt de paal.

66e minuut.
Amein is nu in balbezit. Amein speelt de bal door. El-Sharnoby is nu in balbezit. Bakry is nu in balbezit. Bakry haalt uit met een fantastische trap. El-Harere probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mhaseb 56%, lbro 44%.
mhaseb - lbro 1:2