Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RED Team FC tehran stars
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
37% Spel op eigen helft 63%
10 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 14.4
zwak Schieten hopeloos
slecht Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Joman probeert naar een medespeler te passen. Avezaat is nu in balbezit. Avezaat schiet op doel. Keren probeert de bal aan de voet te houden. Armanjani probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RED Team FC - tehran stars 1:0

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Khashshab met een snelle inworp. Avarigan geeft een lange en hoge pass. Avezaat is nu in balbezit. Avezaat draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
RED Team FC - tehran stars 2:0

24e minuut.
Joman speelt de bal door. Bakhtiar rent richting de bal. Bakhtiar passt de bal in één keer door. Avezaat rent richting de bal. Avezaat schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Garoussi kopt de bal weg. Joman bereikt de bal nog maar net als eerste. Joman met een sublieme pass. Avezaat is nu in balbezit. Avezaat draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
RED Team FC - tehran stars 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RED Team FC 34%, tehran stars 66%.
RED Team FC - tehran stars 3:0

48e minuut.
Wamish passt de bal zonder na te denken. Kaleel Hajjaji is nu in balbezit. Kaleel Hajjaji passt de bal in één keer door. Avarigan rent richting de bal. Avarigan schiet op doel. Armanjani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Garoussi probeert de bal met de borst te controleren. Baraheri rent richting de bal. Garoussi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Baraheri raakt geblesseerd tijdens het duel. Asgari komt bij de bal en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Boumijel is nu in balbezit. Boumijel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RED Team FC 41%, tehran stars 59%.
RED Team FC - tehran stars 3:0