Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ac omonoia lolfc
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
15 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 17.1
average Schieten hopeless
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Karamanis is nu in balbezit. Karamanis geeft de bal voor. Klungelig pakt Soytaç de bal. Başyiğit is nu in balbezit. Başyiğit draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Karamanis met een sublieme pass. Başyiğit rent richting de bal. Özgür bereikt de bal nog maar net als eerste. Başyiğit rent richting de bal. Başyiğit schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Soytaç speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Güvenir met de inworp. Siailis is nu in balbezit. Siailis geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Başyiğit is nu in balbezit. Özgür bereikt de bal nog maar net als eerste. Özgür passt de bal in één keer door. Başyiğit heeft problemen om de bal te vangen. Başyiğit haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Karamanis kopt de bal weg. Özgür bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kountouris. Kountouris krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ac omonoia 34%, lolfc 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ac omonoia - lolfc 0:0

49e minuut.
Zouvanis passt de bal zonder na te denken. Fotiou rent richting de bal. Karamanis begaat een overtreding. Karamanis krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Kountouris is nu in balbezit. Kountouris geeft de bal voor. Kleanthous is nu in balbezit. Kleanthous schiet op doel. Spyrou maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ac omonoia - lolfc 0:1

57e minuut.
Karamanis passt de bal met de wreef. Frangkou bereikt de bal nog maar net als eerste. Frangkou passt de bal in één keer door. Shialis bereikt de bal nog maar net als eerste. Shialis haalt uit met een fantastische trap. Paal! Kleanthous bereikt de bal nog maar net als eerste. Kleanthous draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Shialis rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ac omonoia - lolfc 0:2

69e minuut.
Frangkou rent richting de bal. Münir verovert de bal door een tackle van achteren. Münir geeft een lange en hoge pass. Siailis bereikt de bal nog maar net als eerste. Siailis draait met de bal, schiet en ... Koureas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Fotiou passt de bal met de wreef. Mavioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Prillos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Prillos krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ac omonoia 53%, lolfc 47%.
ac omonoia - lolfc 0:2