Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sochen Amira Sahel Ma`
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
21 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.8
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Ghanmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Senoussi onderschept slim de pass. Senoussi met een sublieme pass. Ben Nasr is nu in balbezit. Ben Nasr schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sochen Amira - Sahel Ma` 0:1

16e minuut.
Touati kopt de bal weg. Atocha kan de bal niet met de borst controleren. Ben Nasr is nu in balbezit. Ben Nasr draait met de bal, schiet en ... Sahbani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sochen Amira - Sahel Ma` 0:2

20e minuut.
Adjoulnaja passt de bal in één keer door. Inworp. Touati met een snelle inworp. Gomni rent richting de bal. Gomni draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Sahbani met een harde bal richting middenveld. Ouhssine kan de bal niet met de borst controleren. Ouhssine met een sublieme pass. Ben Nasr is nu in balbezit. Ben Nasr schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Daar is Hamdan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gomni is nu in balbezit. Gomni passt de bal in één keer door. Ben Nasr rent richting de bal. Ben Nasr schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sochen Amira - Sahel Ma` 0:3

42e minuut.
Masmoudi is nu in balbezit. Masmoudi passt de bal in één keer door. Teldjoun heeft problemen om de bal te vangen. Jalmasani is nu in balbezit. Jalmasani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sochen Amira - Sahel Ma` 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sochen Amira 50%, Sahel Ma` 50%.
Sochen Amira - Sahel Ma` 1:3

51e minuut.
Ghanmi passt de bal zonder na te denken. Atocha is nu in balbezit. Atocha passt de bal in één keer door. Jalmasani bereikt de bal nog maar net als eerste. Jalmasani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Adjoulnaja is nu in balbezit. Ouhssine verovert de bal door een tackle van achteren. Ouhssine probeert naar een medespeler te passen. Ben Nasr is nu in balbezit. Ben Nasr draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Ouhssine rent richting de bal. Ouhssine probeert naar een medespeler te passen. Touati geeft een lange en hoge pass. Ben Nasr is nu in balbezit. Ben Nasr draait met de bal, schiet en ... Sahbani bokst de bal weg.

72e minuut.
Abdelhamid speelt de bal door. Hamdan rent richting de bal. Hamdan met een sublieme pass. Jalmasani bereikt de bal nog maar net als eerste. Jalmasani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Senoussi probeert naar een medespeler te passen. Yassen is nu in balbezit. Jalmasani rent richting de bal. Jalmasani haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Abdulla de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sochen Amira - Sahel Ma` 2:3

84e minuut.
Masmoudi passt de bal in één keer door. Jalmasani bereikt de bal nog maar net als eerste. Jalmasani passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Yassen de bal. Yassen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sochen Amira 39%, Sahel Ma` 61%.
Sochen Amira - Sahel Ma` 2:3