Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FALCON ahmad albtati
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.3 gemiddelde waardering 15
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Jamal geeft een lange en hoge pass. Rozin is nu in balbezit. Rozin met een sublieme pass. Hikmat rent richting de bal. Hikmat haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rouissi zal de hoekschop nemen. Hisham heeft problemen om de bal te vangen. Abd-al-Hamid speelt de bal door. Hikmat rent richting de bal. Hikmat draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Jamal kopt de bal weg. Atocha is nu in balbezit. Met opzet legt Rozin zijn tegenspeler op de grond. Rozin krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Badr geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rouissi met een snelle inworp. Rozin is nu in balbezit. Rozin geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Atocha is nu in balbezit. Rouissi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouissi passt de bal met de wreef. Hikmat is nu in balbezit. Hikmat draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Hikmat raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Qasem Ibn-Faisal komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Yassen speelt de bal door. Abd-al-Hamid is nu in balbezit. Abd-al-Hamid geeft een hoge lob. Qasem Ibn-Faisal bereikt de bal nog maar net als eerste. Qasem Ibn-Faisal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FALCON 64%, ahmad albtati 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FALCON - ahmad albtati 0:0

51e minuut.
Amir bereikt de bal nog maar net als eerste. Amir geeft de bal voor. Klungelig pakt Yassen de bal. Attayer is nu in balbezit. Attayer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Juzizi rent richting de bal. Juzizi geeft de bal voor. Rozin probeert naar een medespeler te passen. Qasem Ibn-Faisal bereikt de bal nog maar net als eerste. Qasem Ibn-Faisal draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Raisul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

75e minuut.
Yassen geeft een lange en hoge pass. Hisham bereikt de bal nog maar net als eerste. Hisham passt de bal zonder na te denken. Qasem Ibn-Faisal rent richting de bal. Qasem Ibn-Faisal draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Atocha rent richting de bal. Atocha passt de bal zonder na te denken. Attayer is nu in balbezit. Benhaim is nu in balbezit. Benhaim draait met de bal, schiet en ... Salah probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Zahir speelt de bal door. Jamal rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Benhaim. Benhaim krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FALCON 52%, ahmad albtati 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FALCON - ahmad albtati 0:0