Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TADMEER Pakistani Lions
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
12.2 gemiddelde waardering 19.1
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Al-Akram bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Akram passt de bal in één keer door. Hasan is nu in balbezit. Amin verovert de bal door een tackle van achteren. Amin schiet op doel. Hadi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Al-Akram is nu in balbezit. Al-Akram draait met de bal, schiet en ... Hadi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TADMEER - Pakistani Lions 0:1

4e minuut.
Abd-al-Wahab geeft een hoge lob. Mahir bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahir passt de bal in één keer door. Amin is nu in balbezit. Amin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TADMEER - Pakistani Lions 0:2

9e minuut.
Daar is Radwan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radwan geeft een lange en hoge pass. Daar is Kaleel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ait Lahcen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ait Lahcen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TADMEER - Pakistani Lions 1:2

19e minuut.
Shaariff geeft een hoge lob. Hazalija bereikt de bal nog maar net als eerste. Ait Lahcen is nu in balbezit. Zayd rent richting de bal. Zayd haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Al-Akram rent richting de bal. Fahd rent richting de bal. Al-Akram verovert de bal door een tackle van achteren. Al-Akram geeft een lange en hoge pass. Radwan verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Shaariff bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Akram verovert de bal door een tackle van achteren. Al-Akram passt de bal zonder na te denken. Amin bereikt de bal nog maar net als eerste. Amin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Shaariff kopt de bal weg. Melli is nu in balbezit. Melli met een sublieme pass. Amin is nu in balbezit. Amin draait met de bal, schiet en ... Hadi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TADMEER 61%, Pakistani Lions 39%.
TADMEER - Pakistani Lions 1:2

72e minuut.
Mudakar geeft een lange en hoge pass. Hazalija is nu in balbezit. Zayd begaat een overtreding. Hazalija wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

78e minuut.
Hafiz onderschept slim de pass. Hafiz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Shaariff de bal. Ait Lahcen rent richting de bal. Ait Lahcen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Izz-al-Din bereikt de bal nog maar net als eerste. Salim begaat een overtreding. Izz-al-Din is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Salim heeft problemen om de bal te vangen. Hazalija zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hadi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Hasan geeft een lange en hoge pass. Hazalija kopt de bal weg. Mudakar probeert de bal aan de voet te houden. Al-Akram rent richting de bal. Al-Akram draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TADMEER - Pakistani Lions 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TADMEER 49%, Pakistani Lions 51%.
TADMEER - Pakistani Lions 1:3