Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Monteiros f.c TADMEER
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
5 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 12
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen hopeless


12e minuut.
Shaariff rent richting de bal. Shaariff passt de bal in één keer door. Zayd is nu in balbezit. Zayd draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kassem de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Adnan rent richting de bal. Adnan geeft een lange en hoge pass. Khalifa rent richting de bal. Khalifa haalt uit met een fantastische trap. Hasan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Shaariff verovert de bal door een tackle van achteren. Shaariff met een sublieme pass. Ait Lahcen is nu in balbezit. Ait Lahcen schiet op doel. Hamza probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Shaariff is nu in balbezit. Shaariff passt de bal met de wreef. Radwan is nu in balbezit. Ibrezieni onderschept slim de pass. Ibrezieni schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Adnan is nu in balbezit. Adnan speelt de bal door. Radwan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibrezieni verovert de bal door een tackle van achteren. Ibrezieni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Monteiros f.c - TADMEER 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monteiros f.c 44%, TADMEER 56%.
Monteiros f.c - TADMEER 1:0

49e minuut.
Sami is nu in balbezit. Khalifa verovert de bal door een tackle van achteren. Sami schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Sami moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Sami schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

57e minuut.
Mudakar rent richting de bal. Mudakar passt de bal zonder na te denken. Ait Lahcen is nu in balbezit. Zayd rent richting de bal. Zayd schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Abu Firuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hafiz is nu in balbezit. Hafiz probeert naar een medespeler te passen. Ibrezieni rent richting de bal. Ibrezieni schiet op doel. Hadi bokst de bal weg.

90e minuut.
Kassem rent richting de bal. Zayd verovert de bal door een tackle van achteren. Zayd met een sublieme pass. Ait Lahcen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ait Lahcen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monteiros f.c 51%, TADMEER 49%.
Monteiros f.c - TADMEER 1:0