Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
frinds xd team
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
67% Spel op eigen helft 33%
7 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen hopeless
hopeless Verdedigen weak


9e minuut.
Rafiq bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd-al-Latif onderschept slim de pass. Abd-al-Latif met een sublieme pass. Fadil heeft problemen om de bal te vangen. Fadil schiet op doel. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Khallali probeert naar een medespeler te passen. El-Suleiman rent richting de bal. El-Suleiman met een sublieme pass. Fadil is nu in balbezit. Fadil haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
El-Suleiman passt de bal in één keer door. Rafiq is nu in balbezit. Rafiq met een sublieme pass. Fadil rent richting de bal. Fadil haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Daar is Abd-al-Latif, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inworp. Rafiq met de inworp. Sayyid bereikt de bal nog maar net als eerste. Sayyid geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Ismail met een harde bal richting middenveld. El-Suleiman probeert de bal met de borst te controleren. El-Suleiman probeert naar een medespeler te passen. Fadil rent richting de bal. Fadil draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Obeid geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Khallali met de inworp. El-Suleiman is nu in balbezit. El-Suleiman geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fadil rent richting de bal. Fadil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
frinds - xd team 0:1

29e minuut.
Abu-Bakr is nu in balbezit. Abu-Bakr geeft een hoge lob. Inworp. Khallali zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. El-Suleiman geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
El-Suleiman met een sublieme pass. Fadil heeft problemen om de bal te vangen. Hikmat bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadil verovert de bal door een tackle van achteren. Fadil draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Khallali is nu in balbezit. Khallali geeft een hoge lob. Klungelig pakt Abd-al-Jawwad de bal. Fadil rent richting de bal. Fadil draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: frinds 80%, xd team 20%.
frinds - xd team 0:1

49e minuut.
Obeid onderschept slim de pass. Rafiq bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Suleiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadil is nu in balbezit. Fadil haalt uit met een fantastische trap. Ismail probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Hikmat geeft een lange en hoge pass. Ait Lahcen geeft een lange en hoge pass. Abbas probeert de bal aan de voet te houden. Khallali rent richting de bal. Khallali schiet op doel. Ismail probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Ait Lahcen geeft de bal voor. Inworp. Abbas met de inworp. Kalabane is nu in balbezit. Kalabane schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Ismail trapt de bal weg. Badr kopt de bal weg. Abu-Bakr bereikt de bal nog maar net als eerste. Khallali is nu in balbezit. Khallali schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Bahjat rent richting de bal. Ait Lahcen met een sublieme pass. Allagui speelt de bal door. Kalabane bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalabane draait met de bal, schiet en ... Jelassi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Abu-Bakr bereikt de bal nog maar net als eerste. Abu-Bakr passt de bal zonder na te denken. Raghid met een sublieme pass. Fadil is nu in balbezit. Fadil draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
El-Suleiman rent richting de bal. El-Suleiman geeft een lange en hoge pass. Abd-al-Latif rent richting de bal. Abd-al-Latif haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
frinds - xd team 0:2

88e minuut.
Bahjat bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahjat passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert El-Suleiman de bal onder controle te krijgen. Kalabane bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalabane haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
frinds - xd team 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: frinds 54%, xd team 46%.
frinds - xd team 1:2