Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FD Barcelona FC Palma Soriano
541 Tactiek 3ra31231
56% Balbezit 44%
40% Spel op eigen helft 60%
24 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
59.4 gemiddelde waardering 49.1
zeer goed Schieten uitstekend
solide Passen redelijk
uitmuntend Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Torbica probeert naar een medespeler te passen. Wieczorek rent richting de bal. Wieczorek passt de bal zonder na te denken. Zanatti is nu in balbezit. Zanatti haalt uit met een fantastische trap. Petzner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wieczorek rent richting de bal. Wieczorek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Szut rent richting de bal. Szut geeft de bal voor. Wieczorek rent richting de bal. Wieczorek draait met de bal, schiet en ... Petzner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FD Barcelona - FC Palma Soriano 1:0

7e minuut.
Pumpucs is nu in balbezit. Inworp. Sapek met de inworp. Pumpucs geeft een hoge lob. Wieczorek krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Szut probeert de bal aan de voet te houden. Quiñónez bereikt de bal nog maar net als eerste. Snoeck verovert de bal door een tackle van achteren. Snoeck draait met de bal, schiet en ... Andreescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Clotten geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gendron maakt een snoekduik en kopt de bal. Kuchar bokst de bal weg.

23e minuut.
Daar is Philips, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wieczorek verovert de bal door een tackle van achteren. Wieczorek passt de bal in één keer door. Pumpucs geeft een lange en hoge pass. Wieczorek maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Mendive passt de bal in één keer door. Philips is nu in balbezit. Wieczorek verovert de bal door een tackle van achteren. Wieczorek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FD Barcelona - FC Palma Soriano 2:0

27e minuut.
Torbica is nu in balbezit. Torbica passt de bal met de wreef. Zanatti rent richting de bal. Zanatti geeft de bal voor. Wieczorek springt en kopt de bal. Petzner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Inworp. Torbica met de inworp. Zanatti geeft een hoge lob. Wieczorek is nu in balbezit. Wieczorek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Petzner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Clotten rent richting de bal. Szut onderschept slim de pass. Szut passt de bal in één keer door. Torbica geeft de bal voor. Wieczorek maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Andreescu neemt vlug de vrije trap. Philips probeert de bal met de borst te controleren. Wieczorek verovert de bal door een tackle van achteren. Wieczorek draait met de bal, schiet en ... Petzner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FD Barcelona - FC Palma Soriano 3:0

35e minuut.
Doeltrap. Petzner met een harde bal richting middenveld. Arango kopt de bal weg. Snoeck is nu in balbezit. Snoeck schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FD Barcelona - FC Palma Soriano 3:1

38e minuut.
Mendive bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendive passt de bal zonder na te denken. Sapek geeft de bal voor. Wieczorek rent richting de bal. Wieczorek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Mendive passt de bal zonder na te denken. Rachev onderschept slim de pass. Torbica bereikt de bal nog maar net als eerste. Torbica geeft een lange en hoge pass. Wieczorek krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FD Barcelona 36%, FC Palma Soriano 64%.
FD Barcelona - FC Palma Soriano 3:1

49e minuut.
Wieczorek kopt de bal weg. Pumpucs is nu in balbezit. Rahulan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pumpucs is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Mendive neemt zijn aanloop. Petzner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FD Barcelona - FC Palma Soriano 4:1

53e minuut.
Na een snelle pass probeert Clotten de bal onder controle te krijgen. Wieczorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rachev begaat een overtreding. Rachev krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Montezuma rent richting de bal. Montezuma met een sublieme pass. Pumpucs is nu in balbezit. Pumpucs geeft de bal voor. Wieczorek springt en kopt de bal. Petzner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FD Barcelona - FC Palma Soriano 5:1

59e minuut.
Torbica is nu in balbezit. Torbica passt de bal zonder na te denken. Zanatti is nu in balbezit. Zanatti geeft een lange en hoge pass. Wieczorek maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Pumpucs geeft de bal voor. Philips bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieczorek verovert de bal door een tackle van achteren. Wieczorek haalt uit met een fantastische trap. Petzner werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Zanatti probeert naar een medespeler te passen. Torbica rent richting de bal. Torbica geeft de bal voor. Wieczorek is nu in balbezit. Wieczorek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FD Barcelona - FC Palma Soriano 6:1

84e minuut.
Snoeck met een sublieme pass. Klungelig pakt Arango de bal. Wieczorek rent richting de bal. Wieczorek haalt uit met een fantastische trap. Petzner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FD Barcelona 44%, FC Palma Soriano 56%.
FD Barcelona - FC Palma Soriano 6:1