Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.D. FAS C.D Fas
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 17.6
weak Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


4e minuut.
Pacheco kopt de bal weg. Romero Monteagudo probeert de bal aan de voet te houden. Iraheta Sanabria probeert naar een medespeler te passen. Portillo rent richting de bal. Portillo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.D. FAS - C.D Fas 0:1

6e minuut.
Umanzor rent richting de bal. Umanzor geeft de bal voor. Daar is García, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Romero Monteagudo rent richting de bal. Romero Monteagudo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Pacheco onderschept slim de pass. Pacheco geeft een lange en hoge pass. Avalos rent richting de bal. Portillo verovert de bal door een tackle van achteren. Portillo schiet op doel. Pérez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Renderos Iraheta geeft een lange en hoge pass. García rent richting de bal. García speelt de bal door. Portillo rent richting de bal. Portillo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Araujo bereikt de bal nog maar net als eerste. Araujo geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Einstein de bal onder controle te krijgen. Perales rent richting de bal. Perales haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Barrientos probeert de bal met de borst te controleren. Romero Monteagudo verovert de bal door een tackle van achteren. Romero Monteagudo probeert naar een medespeler te passen. Portillo heeft problemen om de bal te vangen. Portillo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.D. FAS 56%, C.D Fas 44%.
C.D. FAS - C.D Fas 0:1

48e minuut.
Portillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce is nu in balbezit. Ponce passt de bal zonder na te denken. Perales rent richting de bal. Perales draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Barrientos bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco verovert de bal door een tackle van achteren. Pacheco passt de bal in één keer door. Portillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Portillo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Perales passt de bal met de wreef. Galicia bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco maakt een afschuwelijke overtreding. Pacheco krijgt een gele kaart. Galicia raakt geblesseerd tijdens het duel. Galicia wilt de vrije trap nemen. Cárdenas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Araujo geeft de bal voor. Ponce probeert de bal aan de voet te houden. Met opzet legt Portillo zijn tegenspeler op de grond. Portillo krijgt een gele kaart.

68e minuut.
García met een snelle inworp. Einstein rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Galicia. Galicia krijgt een gele kaart. Einstein raakt geblesseerd tijdens het duel. Hernandez zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Portillo is nu in balbezit. Portillo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Barrientos raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Barahona komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Araujo probeert de bal aan de voet te houden. Renderos Iraheta met een sublieme pass. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Perales onderschept slim de pass. Perales schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.D. FAS 56%, C.D Fas 44%.
C.D. FAS - C.D Fas 0:1