Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.D los fanaticos Alianza F.C.
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 14.7
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


5e minuut.
Salamanca is nu in balbezit. Salamanca met een sublieme pass. de Mello bereikt de bal nog maar net als eerste. Iraheta Sanabria onderschept slim de pass. Iraheta Sanabria draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Tamacas geeft een hoge lob. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo draait met de bal, schiet en ... Machado probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Alvarado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.D los fanaticos - Alianza F.C. 0:1

33e minuut.
Tamacas rent richting de bal. Salamanca verovert de bal door een tackle van achteren. Salamanca passt de bal in één keer door. Iraheta Sanabria bereikt de bal nog maar net als eerste. Iraheta Sanabria schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Navarro speelt de bal door. de Mello rent richting de bal. Iraheta Sanabria verovert de bal door een tackle van achteren. Iraheta Sanabria draait met de bal, schiet en ... Colón probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.D los fanaticos 54%, Alianza F.C. 46%.
C.D los fanaticos - Alianza F.C. 0:1

66e minuut.
Figueroa kopt de bal weg. Salamanca is nu in balbezit. Salamanca passt de bal zonder na te denken. Iraheta Sanabria rent richting de bal. Iraheta Sanabria schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
González passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Salamanca de bal. Salamanca passt de bal zonder na te denken. Iraheta Sanabria is nu in balbezit. Iraheta Sanabria schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Figueroa bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueroa geeft de bal voor. González bereikt de bal nog maar net als eerste. González geeft een lange en hoge pass. Iraheta Sanabria springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Colón trapt de bal weg. González bereikt de bal nog maar net als eerste. Carranza schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. González moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. González kan niet meer verder spelen. Villegas komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.D los fanaticos 33%, Alianza F.C. 67%.
C.D los fanaticos - Alianza F.C. 0:1