Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.D los fanaticos C.D. FAS
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
57% Spel op eigen helft 43%
11 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Iraheta Sanabria kopt de bal weg. Vargas rent richting de bal. García schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag García naar de kleedkamers voor een vroege douche.

11e minuut.
Iraheta Sanabria bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro verovert de bal door een tackle van achteren. Navarro met een sublieme pass. Iraheta Sanabria is nu in balbezit. Iraheta Sanabria haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Iraheta Sanabria kopt de bal weg. Navarro probeert naar een medespeler te passen. Barrientos rent richting de bal. Galicia rent richting de bal. Galicia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Galicia bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamanca onderschept slim de pass. Salamanca passt de bal met de wreef. Iraheta Sanabria is nu in balbezit. Iraheta Sanabria haalt uit met een fantastische trap. Pérez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Barrientos bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamanca onderschept slim de pass. Salamanca met een sublieme pass. Iraheta Sanabria is nu in balbezit. Iraheta Sanabria draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Umanzor is nu in balbezit. Iraheta Sanabria probeert naar een medespeler te passen. Perales bereikt de bal nog maar net als eerste. Perales draait met de bal, schiet en ... González Blanco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.D los fanaticos - C.D. FAS 0:1

43e minuut.
Klungelig pakt Iraheta Sanabria de bal. Navarro is nu in balbezit. Navarro passt de bal in één keer door. Perales rent richting de bal. Perales schiet op doel. González Blanco bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.D los fanaticos 53%, C.D. FAS 47%.
C.D los fanaticos - C.D. FAS 0:1

66e minuut.
Pérez trapt de bal weg van het doel. Navarro kopt de bal weg. Ponce bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamanca verovert de bal door een tackle van achteren. Salamanca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
C.D los fanaticos - C.D. FAS 1:1

75e minuut.
Iraheta Sanabria kopt de bal weg. Galicia heeft problemen om de bal te vangen. Galicia passt de bal met de wreef. Perales bereikt de bal nog maar net als eerste. Perales haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Salamanca verovert de bal door een tackle van achteren. Salamanca passt de bal zonder na te denken. Iraheta Sanabria bereikt de bal nog maar net als eerste. Iraheta Sanabria schiet op doel. Paal! Iraheta Sanabria is nu in balbezit. Iraheta Sanabria haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.D los fanaticos - C.D. FAS 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.D los fanaticos 61%, C.D. FAS 39%.
C.D los fanaticos - C.D. FAS 2:1