Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.D Fas rodas
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
11 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 14
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen hopeless


3e minuut.
González Blanco geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. García zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Romero Monteagudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero Monteagudo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Klungelig pakt Matassano de bal. Romero Monteagudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Portillo rent richting de bal. Romero Monteagudo rent richting de bal. Romero Monteagudo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
C.D Fas - rodas 1:0

11e minuut.
Pacheco passt de bal in één keer door. Einstein met een sublieme pass. Klungelig pakt Guzmán de bal. Romero Monteagudo rent richting de bal. Romero Monteagudo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Mendoza is nu in balbezit. Romero Monteagudo onderschept slim de pass. Romero Monteagudo probeert naar een medespeler te passen. Portillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Portillo schiet op doel. Castro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
C.D Fas - rodas 2:0

21e minuut.
Mendoza rent richting de bal. Mendoza speelt de bal door. Espinoza rent richting de bal. Gil Mosquera bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil Mosquera schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Hernandez met een sublieme pass. Reyes is nu in balbezit. Hernandez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hernandez krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Reyes is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Reyes zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Espinoza controleert de bal met de borst. Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez haalt uit met een fantastische trap. Cárdenas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.D Fas - rodas 2:1

35e minuut.
Pacheco rent richting de bal. Pacheco met een sublieme pass. Cárdenas rent richting de bal. Portillo rent richting de bal. Portillo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Matassano is nu in balbezit. Romero Monteagudo verovert de bal door een tackle van achteren. Romero Monteagudo passt de bal zonder na te denken. Portillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Portillo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Castro trapt de bal weg. Pacheco kopt de bal weg. Matassano probeert de bal aan de voet te houden. Romero Monteagudo rent richting de bal. Romero Monteagudo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
C.D Fas - rodas 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.D Fas 35%, rodas 65%.
C.D Fas - rodas 3:1

56e minuut.
Reyes met de inworp. Einstein speelt de bal door. Gil Mosquera is nu in balbezit. Sánchez rent richting de bal. Sánchez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Mendoza met een sublieme pass. Espinoza rent richting de bal. Gil Mosquera onderschept slim de pass. Gil Mosquera draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Sánchez rent richting de bal. Sánchez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
C.D Fas - rodas 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.D Fas 40%, rodas 60%.
C.D Fas - rodas 3:2