Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chimenea FC 3 toques
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 16.1
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Galicia passt de bal zonder na te denken. Daar is Santos Ortiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santos Ortiz met een sublieme pass. López bereikt de bal nog maar net als eerste. López haalt uit met een fantastische trap. Torres Alegría bokst de bal weg. Daar is García, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chimenea FC - 3 toques 0:1

8e minuut.
González verovert de bal door een tackle van achteren. Lazo Cruz onderschept slim de pass. Lazo Cruz speelt de bal door. López rent richting de bal. López haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Klungelig pakt Corona de bal. Chamagua Estrada is nu in balbezit. Lazo Cruz verovert de bal door een tackle van achteren. Lazo Cruz haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert López de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Guzmán met een sublieme pass. Renderos Iraheta bereikt de bal nog maar net als eerste. Galicia verovert de bal door een tackle van achteren. Galicia haalt uit met een fantastische trap. Cruz Trinidad maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chimenea FC - 3 toques 1:1

26e minuut.
Guzmán rent richting de bal. Santos Ortiz is nu in balbezit. Guzmán onderschept slim de pass. Galicia bereikt de bal nog maar net als eerste. Galicia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chimenea FC - 3 toques 2:1

30e minuut.
Alfaro geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt González de bal. López is nu in balbezit. López draait met de bal, schiet en ... Torres Alegría maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chimenea FC - 3 toques 2:2

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Villalobos met een snelle inworp. Santos Ortiz probeert naar een medespeler te passen. López rent richting de bal. López haalt uit met een fantastische trap. Torres Alegría kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chimenea FC 49%, 3 toques 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chimenea FC - 3 toques 2:2

48e minuut.
González speelt de bal door. Guzmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Portillo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Portillo krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Rivas is nu in balbezit. Cruz Trinidad rent richting de bal. Cruz Trinidad geeft een hoge lob. López bereikt de bal nog maar net als eerste. López schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
López bereikt de bal nog maar net als eerste. López met een sublieme pass. Chamagua Estrada rent richting de bal. Lazo Cruz onderschept slim de pass. Lazo Cruz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
González geeft een hoge lob. Cruz Trinidad rent richting de bal. Cruz Trinidad passt de bal met de wreef. Galicia is nu in balbezit. Galicia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chimenea FC - 3 toques 3:2

74e minuut.
Solís geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Quintanilla met een snelle inworp. Klungelig pakt Lazo Cruz de bal. Lazo Cruz geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
González bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazo Cruz onderschept slim de pass. Lazo Cruz probeert naar een medespeler te passen. López rent richting de bal. López haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Santos Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos Ortiz passt de bal zonder na te denken. López bereikt de bal nog maar net als eerste. López schiet op doel. Solís probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Torres Alegría kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chimenea FC 54%, 3 toques 46%.
Chimenea FC - 3 toques 3:2