Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RedIyah F.C mo bay united
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 18.8
poor Schieten poor
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


12e minuut.
Earle bereikt de bal nog maar net als eerste. Lowe onderschept slim de pass. Lowe met een sublieme pass. Scarlett rent richting de bal. Scarlett schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Powell bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Sinclair rent richting de bal. Sinclair geeft een hoge lob. Hall bereikt de bal nog maar net als eerste. Byfield is nu in balbezit. Byfield draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
RedIyah F.C - mo bay united 0:1

23e minuut.
Scarlett bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarlett passt de bal met de wreef. Littlejohn heeft problemen om de bal te vangen. Scarlett bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarlett draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Byfield passt de bal in één keer door. Stephenson is nu in balbezit. Met opzet legt Scarlett zijn tegenspeler op de grond. Scarlett krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Hall verovert de bal door een tackle van achteren. Hall passt de bal met de wreef. Earle is nu in balbezit. Byfield onderschept slim de pass. Byfield draait met de bal, schiet en ... Powell verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RedIyah F.C - mo bay united 0:2

36e minuut.
Stephenson probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lowe neemt de hoekschop. Scarlett rent richting de bal. Scarlett haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RedIyah F.C - mo bay united 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RedIyah F.C 52%, mo bay united 48%.
RedIyah F.C - mo bay united 0:3

53e minuut.
Hyde onderschept slim de pass. Busby is nu in balbezit. Met opzet legt Hall zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Hall naar de kleedkamers voor een vroege douche.

58e minuut.
Stephenson bereikt de bal nog maar net als eerste. Lowe onderschept slim de pass. Lowe probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Scarlett de bal. Scarlett haalt uit met een fantastische trap. Powell probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
RedIyah F.C - mo bay united 0:4

60e minuut.
Byfield bereikt de bal nog maar net als eerste. Byfield passt de bal zonder na te denken. Lowe rent richting de bal. Lowe geeft de bal voor. Ferguson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RedIyah F.C - mo bay united 0:5

62e minuut.
Ferguson bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarlett bereikt de bal nog maar net als eerste. Byfield bereikt de bal nog maar net als eerste. Byfield draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RedIyah F.C - mo bay united 0:6

73e minuut.
Whitmore met een harde bal richting middenveld. Littlejohn is nu in balbezit. Littlejohn geeft een lange en hoge pass. Busby bereikt de bal nog maar net als eerste. Busby draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Littlejohn passt de bal met de wreef. Busby rent richting de bal. Hyde is nu in balbezit. Busby bereikt de bal nog maar net als eerste. Busby haalt uit met een fantastische trap. Marshall probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RedIyah F.C 49%, mo bay united 51%.
RedIyah F.C - mo bay united 0:6