Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Celtic Bay Western Bay
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 7
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.8 gemiddelde waardering 14.9
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


1e minuut.
Stewart bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Kelly zijn tegenspeler op de grond. Stewart is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fuller zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Phillips, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goodison bereikt de bal nog maar net als eerste. Goodison draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Dawkins is nu in balbezit. Sinclair bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawkins verovert de bal door een tackle van achteren. Dawkins schiet op doel. Neil maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Bay - Western Bay 1:0

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Phillips met een snelle inworp. Ekoku heeft problemen om de bal te vangen. Ekoku geeft een hoge lob. Kelly krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Hue bereikt de bal nog maar net als eerste. Stewart onderschept slim de pass. Stewart geeft een lange en hoge pass. Sawyers is nu in balbezit. Sawyers geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Williams kopt de bal weg. Fuller bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawkins begaat een overtreding. Dawkins krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Ziadie geeft de bal voor. Inworp. Busby zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stewart is nu in balbezit. Stewart geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celtic Bay 53%, Western Bay 47%.
Celtic Bay - Western Bay 1:0

51e minuut.
Busby probeert naar een medespeler te passen. Sinclair is nu in balbezit. Sinclair speelt de bal door. Goodison bereikt de bal nog maar net als eerste. Goodison draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Williams is nu in balbezit. Williams met een sublieme pass. Powell rent richting de bal. Kelly is nu in balbezit. Kelly schiet op doel. De bal raakt de paal.

79e minuut.
Hayles geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Busby met de inworp. Sinclair geeft een lange en hoge pass. Sawyers maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celtic Bay 51%, Western Bay 49%.
Celtic Bay - Western Bay 1:0