Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Western Bay Celtic Bay
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 15.1
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen hopeless


13e minuut.
Sinclair speelt de bal door. Daar is Goodison, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hollis rent richting de bal. Goodison is nu in balbezit. Goodison schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Western Bay - Celtic Bay 1:0

21e minuut.
Williams probeert naar een medespeler te passen. Dawkins rent richting de bal. Dawkins speelt de bal door. Kelly bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelly draait met de bal, schiet en ... Neil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Hollis is nu in balbezit. Hollis verovert de bal door een tackle van achteren. Hollis passt de bal zonder na te denken. Kelly is nu in balbezit. Kelly haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Western Bay - Celtic Bay 1:1

29e minuut.
Lisbie kopt de bal weg. Kelly is nu in balbezit. Messam schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Messam krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Fuller bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawkins met een sublieme pass. Sinclair probeert de bal met de borst te controleren. Kelly bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelly draait met de bal, schiet en ... Neil verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Western Bay 50%, Celtic Bay 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Western Bay - Celtic Bay 1:1

56e minuut.
Lisbie passt de bal in één keer door. Dawkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawkins passt de bal met de wreef. Kelly bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelly draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Hollis is nu in balbezit. Sinclair is nu in balbezit. Hollis maakt een afschuwelijke overtreding. Hollis is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

59e minuut.
Ziadie geeft een hoge lob. Ralph is nu in balbezit. Kelly verovert de bal door een tackle van achteren. Kelly haalt uit met een fantastische trap. Neil werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Western Bay - Celtic Bay 1:2

69e minuut.
Hollis speelt de bal door. Goodison bereikt de bal nog maar net als eerste. Hayles tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hayles krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Ekoku is nu in balbezit. Fuller bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuller probeert naar een medespeler te passen. Hollis rent richting de bal. Hollis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Western Bay - Celtic Bay 2:2

78e minuut.
Williams bereikt de bal nog maar net als eerste. Williams probeert naar een medespeler te passen. Fuller rent richting de bal. Kelly bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelly schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Lisbie rent richting de bal. Lisbie passt de bal in één keer door. Sinclair rent richting de bal. Sinclair geeft de bal voor. Phillips probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
Western Bay - Celtic Bay 3:2

88e minuut.
Inworp. Sawyers zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hollis rent richting de bal. Hollis draait met de bal, schiet en ... Williams werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Western Bay - Celtic Bay 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Western Bay 49%, Celtic Bay 51%.
Western Bay - Celtic Bay 4:2