Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
water house zion athletic
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
5 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.2
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Hayles controleert de bal met de borst. Hayles probeert naar een medespeler te passen. Lowe probeert de bal aan de voet te houden. Williams bereikt de bal nog maar net als eerste. Williams haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Lowe bereikt de bal nog maar net als eerste. Breakenridge tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lowe is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hollis met een snel genomen vrije trap. Williams bereikt de bal nog maar net als eerste. Williams schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
water house - zion athletic 0:1

16e minuut.
Sawyers bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawyers geeft de bal voor. Breakenridge probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Williams rent richting de bal. Williams schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Hayles verovert de bal door een tackle van achteren. Byfield rent richting de bal. Byfield met een sublieme pass. Earle bereikt de bal nog maar net als eerste. Earle schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Hayles passt de bal zonder na te denken. Simpson geeft een lange en hoge pass. Daar is Dawkins, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Simpson rent richting de bal. Simpson passt de bal zonder na te denken.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
water house - zion athletic 1:1

30e minuut.
Lowe rent richting de bal. Lowe met een sublieme pass. Hayles bereikt de bal nog maar net als eerste. Lowe bereikt de bal nog maar net als eerste. Lowe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
water house - zion athletic 1:2

40e minuut.
Hollis bereikt de bal nog maar net als eerste. Hollis geeft een hoge lob. Inworp. Byfield zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Thomas geeft een lange en hoge pass. Stewart verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Gardner heeft problemen om de bal te vangen. Hayles rent richting de bal. Lowe probeert naar een medespeler te passen. Williams bereikt de bal nog maar net als eerste. Williams draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: water house 61%, zion athletic 39%.
water house - zion athletic 1:2

67e minuut.
Sawyers probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lowe bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Byfield zijn tegenspeler op de grond. Byfield krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Simmonds is nu in balbezit. Dawkins verovert de bal door een tackle van achteren. Dawkins passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Williams de bal. Williams schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Simmonds trapt de bal weg van het doel. Byfield rent richting de bal. Byfield passt de bal met de wreef. Earle bereikt de bal nog maar net als eerste. Earle schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Simpson met een sublieme pass. Daar is Earle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Simpson onderschept slim de pass. Byfield onderschept slim de pass. Byfield haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: water house 35%, zion athletic 65%.
water house - zion athletic 1:2