Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
team a RedIyah F.C
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
33% Spel op eigen helft 67%
18 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 19.4
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Earle is nu in balbezit. Williams schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Earle raakt geblesseerd tijdens het duel. Stephenson zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Simpson controleert de bal met de borst. Busby verovert de bal door een tackle van achteren. Busby draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
McAnuff passt de bal met de wreef. Howell is nu in balbezit. Howell passt de bal zonder na te denken. Stewart is nu in balbezit. Stewart haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Williams met een sublieme pass. Mendes rent richting de bal. Mendes passt de bal met de wreef. Stewart bereikt de bal nog maar net als eerste. Stewart haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Stephenson is nu in balbezit. Howell onderschept slim de pass. Lisbie tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lisbie krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Stewart rent richting de bal. Howell bereikt de bal nog maar net als eerste. Stewart is nu in balbezit. Howell bereikt de bal nog maar net als eerste. Howell haalt uit met een fantastische trap. Powell probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Stewart bereikt de bal nog maar net als eerste. Stewart draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
team a - RedIyah F.C 1:0

28e minuut.
Powell bereikt de bal nog maar net als eerste. Powell passt de bal zonder na te denken. Daar is McAnuff, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hyde rent richting de bal. Hyde geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Stewart is nu in balbezit. Lisbie verovert de bal door een tackle van achteren. Lisbie probeert naar een medespeler te passen. Howell heeft problemen om de bal te vangen. Howell haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
team a - RedIyah F.C 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: team a 39%, RedIyah F.C 61%.
team a - RedIyah F.C 2:0

50e minuut.
Langley rent richting de bal. Langley geeft een lange en hoge pass. Daar is Stephenson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stewart is nu in balbezit. Stewart haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Stephenson rent richting de bal. Mendes onderschept slim de pass. Mendes speelt de bal door. Stewart is nu in balbezit. Stewart haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
team a - RedIyah F.C 3:0

71e minuut.
Howell geeft de bal voor. Langley is nu in balbezit. Langley passt de bal in één keer door. Stewart rent richting de bal. Stewart haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Lisbie bereikt de bal nog maar net als eerste. McAnuff verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lisbie. Lisbie krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: team a 28%, RedIyah F.C 72%.
team a - RedIyah F.C 3:0