Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Oggun FC PentiumBoys
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 19.4
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Carrera onderschept slim de pass. Proenza rent richting de bal. Montes de Oca verovert de bal door een tackle van achteren. Carrera onderschept slim de pass. Carrera draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Carrera passt de bal zonder na te denken. Proenza is nu in balbezit. Ochoa is nu in balbezit. Proenza onderschept slim de pass. Proenza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Klungelig pakt Ochoa de bal. Proenza verovert de bal door een tackle van achteren. Montes de Oca bereikt de bal nog maar net als eerste. Proenza verovert de bal door een tackle van achteren. Proenza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Montes de Oca bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrera verovert de bal door een tackle van achteren. Carrera speelt de bal door. Proenza rent richting de bal. Proenza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Uria met een sublieme pass. Lima rent richting de bal. Castillo onderschept slim de pass. Brene is nu in balbezit. Brene draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Oliver bereikt de bal nog maar net als eerste. Llanes verovert de bal door een tackle van achteren. Llanes met een sublieme pass. Brene bereikt de bal nog maar net als eerste. Brene schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Oggun FC - PentiumBoys 1:0

38e minuut.
Brene passt de bal in één keer door. Robles rent richting de bal. Robles geeft een hoge lob. Brene rent richting de bal. Brene haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oggun FC 62%, PentiumBoys 38%.
Oggun FC - PentiumBoys 1:0

61e minuut.
Montes de Oca is nu in balbezit. Carrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrera speelt de bal door. Proenza is nu in balbezit. Proenza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Noriega geeft de bal voor. Uria rent richting de bal. Uria speelt de bal door. Carrera rent richting de bal. Carrera schiet op doel. Perdigón bokst de bal weg.

87e minuut.
Klungelig pakt Matamoros de bal. Salva rent richting de bal. Salva geeft de bal voor. Klungelig pakt Montes de Oca de bal. Salva bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oggun FC 54%, PentiumBoys 46%.
Oggun FC - PentiumBoys 1:0