Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sporting de La Nueve Cuban Soccer Academy
442 mia Tactiek Delanteros
46% Balbezit 54%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.5 gemiddelde waardering 43.5
adequate Schieten solid
average Passen adequate
average Verdedigen solid


32e minuut.
Montenegro geeft een hoge lob. Życki kopt de bal weg. Biçici bereikt de bal nog maar net als eerste. Biçici haalt uit met een fantastische trap. De Backer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting de La Nueve - Cuban Soccer Academy 0:1

42e minuut.
Mihuţ probeert naar een medespeler te passen. Biçici is nu in balbezit. Treder begaat een overtreding. Biçici moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Biçici kan niet meer verder spelen. Álvarez komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Hohl verovert de bal door een tackle van achteren. Hohl geeft de bal voor. Álvarez heeft problemen om de bal te vangen. Malcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Malcher schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting de La Nueve 68%, Cuban Soccer Academy 32%.
Sporting de La Nueve - Cuban Soccer Academy 0:1

54e minuut.
Chyłek onderschept slim de pass. Montenegro rent richting de bal. Chyłek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Chyłek is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

84e minuut.
Mihuţ probeert naar een medespeler te passen. Montenegro rent richting de bal. Montenegro passt de bal met de wreef. Malcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Malcher haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting de La Nueve 77%, Cuban Soccer Academy 23%.
Sporting de La Nueve - Cuban Soccer Academy 0:1