Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mystery Cuban Soccer Academy
Tactica4 Tactiek Delanteros
51% Balbezit 49%
67% Spel op eigen helft 33%
1 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
36.8 gemiddelde waardering 50.5
adequate Schieten outstanding
average Passen adequate
average Verdedigen good


3e minuut.
Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Saukkonen rent richting de bal. Santana onderschept slim de pass. Błoch geeft een lange en hoge pass. Darcourt geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Darcourt verovert de bal door een tackle van achteren. Darcourt met een sublieme pass. Mihuţ met een sublieme pass. Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Darcourt probeert naar een medespeler te passen. Mihuţ rent richting de bal. Mihuţ passt de bal met de wreef. Santana rent richting de bal. Santana haalt uit met een fantastische trap. Alcalá bokst de bal weg.

11e minuut.
Cuzino geeft een lange en hoge pass. Spinosa kopt de bal weg. Błoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana verovert de bal door een tackle van achteren. Santana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mystery - Cuban Soccer Academy 0:1

13e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Yiğitarslanoğlu stond buitenspel. Hohl maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Borończyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobadilla verovert de bal door een tackle van achteren. Bobadilla schiet op doel. Alcalá probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Darcourt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Mihuţ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mihuţ geeft een lange en hoge pass. Santana krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mystery - Cuban Soccer Academy 0:2

18e minuut.
Saukkonen geeft een lange en hoge pass. Mihuţ geeft de bal voor. Błoch probeert de bal aan de voet te houden. Santana rent richting de bal. Santana schiet op doel. Alcalá kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Santander heeft problemen om de bal te vangen. Bobadilla rent richting de bal. Bobadilla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mystery - Cuban Soccer Academy 0:3

20e minuut.
Darcourt met de inworp. Mihuţ rent richting de bal. Mihuţ probeert naar een medespeler te passen. Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana schiet op doel. Paal!

27e minuut.
Mihuţ geeft een lange en hoge pass. Santander kopt de bal weg. Dalea kan de bal niet met de borst controleren. Dalea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mystery - Cuban Soccer Academy 0:4

28e minuut.
Montenegro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mihuţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihuţ speelt de bal door. Montenegro is nu in balbezit. Montenegro geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Santana is nu in balbezit. Santana draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Mystery - Cuban Soccer Academy 0:5

31e minuut.
Montenegro speelt de bal door. Mihuţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihuţ met een sublieme pass. Bobadilla rent richting de bal. Bobadilla haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Mystery - Cuban Soccer Academy 0:6

42e minuut.
Terzo geeft een hoge lob. Zala kopt de bal weg. Klungelig pakt Hohl de bal. Yiğitarslanoğlu is nu in balbezit. Yiğitarslanoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mystery 73%, Cuban Soccer Academy 27%.
Mystery - Cuban Soccer Academy 0:6

48e minuut.
Santana rent richting de bal. Borończyk is nu in balbezit. Santana verovert de bal door een tackle van achteren. Santana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mystery - Cuban Soccer Academy 0:7

53e minuut.
Mihuţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihuţ met een sublieme pass. Daar is Saukkonen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santana verovert de bal door een tackle van achteren. Santana schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Dalea bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalea met een sublieme pass. Daar is Santana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santana schiet op doel. Błoch probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Alcalá probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Hohl geeft een hoge lob. Dalea bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalea geeft een hoge lob. Bobadilla rent richting de bal. Bobadilla draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Darcourt is nu in balbezit. Darcourt passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Spinosa de bal. Spinosa geeft een lange en hoge pass. Bobadilla kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Mihuţ passt de bal in één keer door. Santana is nu in balbezit. Bobadilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobadilla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mystery - Cuban Soccer Academy 0:8

86e minuut.
Borończyk is nu in balbezit. Santana onderschept slim de pass. Santana passt de bal met de wreef. Bobadilla rent richting de bal. Bobadilla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mystery - Cuban Soccer Academy 0:9

88e minuut.
Terzo verovert de bal door een tackle van achteren. Yiğitarslanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Montenegro. Montenegro krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mystery 61%, Cuban Soccer Academy 39%.
Mystery - Cuban Soccer Academy 0:9