Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fuerza Roja FC Sporting de La Nueve
Normal Tactiek 442 mia
42% Balbezit 58%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 31
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 33.5
slecht Schieten goed
waardeloos Passen matig
slecht Verdedigen zwak


5e minuut.
Milián met een snelle inworp. Ciucean rent richting de bal. Ciucean passt de bal met de wreef. Tucki rent richting de bal. Tucki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Eto passt de bal in één keer door. Ciucean bereikt de bal nog maar net als eerste. Tucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tucki schiet op doel. Faure probeert de bal aan de voet te houden. Machado bokst de bal weg. Ciucean controleert de bal met de borst. Ciucean haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuerza Roja FC - Sporting de La Nueve 0:1

10e minuut.
Tucki geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Ponce de bal onder controle te krijgen. Eto is nu in balbezit. Ciucean bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciucean schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Ponce kopt de bal weg. Vega rent richting de bal. Ciucean onderschept slim de pass. Ciucean probeert de bal met de borst te controleren. Ciucean schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Machado met een harde bal richting middenveld. Alba kopt de bal weg. Klungelig pakt Ciucean de bal. Ciucean draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fuerza Roja FC - Sporting de La Nueve 0:2

14e minuut.
Tucki speelt de bal door. Eto rent richting de bal. Eto geeft een hoge lob. Ciucean bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciucean schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Lemus speelt de bal door. Alvarado is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gerothodoros. Gerothodoros krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Daar is Ciucean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciucean passt de bal zonder na te denken. Tucki rent richting de bal. Tucki draait met de bal, schiet en ... Machado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuerza Roja FC - Sporting de La Nueve 0:3

28e minuut.
Daar is Carrasco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciucean rent richting de bal. Ciucean speelt de bal door. Tucki is nu in balbezit. Tucki draait met de bal, schiet en ... Machado bokst de bal weg.

31e minuut.
Ponce passt de bal in één keer door. Alba heeft problemen om de bal te vangen. Alba passt de bal met de wreef. Ciucean rent richting de bal. Ciucean schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Tucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tucki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuerza Roja FC - Sporting de La Nueve 0:4

33e minuut.
Feliú probeert de bal aan de voet te houden. Faure rent richting de bal. Faure met een sublieme pass. Tucki rent richting de bal. Tucki passt de bal met de wreef. Machado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Feliú bereikt de bal nog maar net als eerste. Eto onderschept slim de pass. Eto geeft de bal voor. Ciucean bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciucean haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuerza Roja FC - Sporting de La Nueve 0:5

43e minuut.
Ciucean rent richting de bal. Tucki is nu in balbezit. Ciucean rent richting de bal. Ciucean schiet op doel. Machado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuerza Roja FC - Sporting de La Nueve 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fuerza Roja FC 68%, Sporting de La Nueve 32%.
Fuerza Roja FC - Sporting de La Nueve 0:6

49e minuut.
Eto is nu in balbezit. Feliú maakt een afschuwelijke overtreding. Eto is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Eto zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ciucean maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Życki verovert de bal door een tackle van achteren. Życki geeft een hoge lob. Feliú heeft problemen om de bal te vangen. Tucki is nu in balbezit. Tucki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuerza Roja FC - Sporting de La Nueve 0:7

57e minuut.
Eto kopt de bal weg. Klungelig pakt Vega de bal. Tucki is nu in balbezit. Ciucean heeft problemen om de bal te vangen. Ciucean haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Tucki rent richting de bal. Tucki schiet op doel. Machado probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Milián heeft problemen om de bal te vangen. Ciucean bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciucean schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuerza Roja FC - Sporting de La Nueve 0:8

67e minuut.
Obositu onderschept slim de pass. Obositu geeft een hoge lob. Tucki rent richting de bal. Ciucean rent richting de bal. Ciucean draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tucki schiet op doel. Machado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuerza Roja FC - Sporting de La Nueve 0:9

74e minuut.
Tucki verovert de bal door een tackle van achteren. Ciucean bereikt de bal nog maar net als eerste. Tucki rent richting de bal. Tucki draait met de bal, schiet en ... Machado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuerza Roja FC - Sporting de La Nueve 0:10

80e minuut.
Gerothodoros speelt de bal door. Faure bereikt de bal nog maar net als eerste. Tucki onderschept slim de pass. Tucki haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fuerza Roja FC 69%, Sporting de La Nueve 31%.
Fuerza Roja FC - Sporting de La Nueve 0:10