Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sporting de La Nueve Mystery
442 mia Tactiek Tactica4
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
40.4 gemiddelde waardering 36.3
good Schieten adequate
average Passen average
average Verdedigen average


17e minuut.
Obositu passt de bal zonder na te denken. Pizzicarola rent richting de bal. Pizzicarola passt de bal in één keer door. Tucki is nu in balbezit. Tucki draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting de La Nueve - Mystery 1:0

35e minuut.
Cuzino rent richting de bal. Tucki onderschept slim de pass. Tucki probeert naar een medespeler te passen. Ciucean is nu in balbezit. Ciucean haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Cuzino verovert de bal door een tackle van achteren. Obositu is nu in balbezit. Cuzino tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Obositu roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Obositu kan niet meer verder spelen. Eto komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting de La Nueve 53%, Mystery 47%.
Sporting de La Nueve - Mystery 1:0

47e minuut.
Ciucean passt de bal in één keer door. Pizzicarola bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizzicarola passt de bal met de wreef. Tucki is nu in balbezit. Tucki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Santander rent richting de bal. Ciucean onderschept slim de pass. Lenoir begaat een overtreding. Lenoir krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Santander geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tucki met de inworp. Pizzicarola is nu in balbezit. Pizzicarola geeft de bal voor. Alcalá probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Eto verovert de bal door een tackle van achteren. Eto geeft een hoge lob. Daar is Tucki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pizzicarola is nu in balbezit. Pizzicarola geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ciucean bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciucean draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting de La Nueve - Mystery 2:0

71e minuut.
Yiğitarslanoğlu met een sublieme pass. Terzo heeft problemen om de bal te vangen. Ciucean verovert de bal door een tackle van achteren. Ciucean schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting de La Nueve - Mystery 3:0

81e minuut.
Tucki met een sublieme pass. Pizzicarola is nu in balbezit. Pizzicarola geeft een lange en hoge pass. Ciucean is nu in balbezit. Ciucean draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting de La Nueve 59%, Mystery 41%.
Sporting de La Nueve - Mystery 3:0