Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cuban Soccer Academy Habana FC
Delanteros Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
30% Spel op eigen helft 70%
29 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.5 gemiddelde waardering 19.5
incredible Schieten poor
adequate Passen poor
good Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Dalea met een sublieme pass. Duménigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Duménigo passt de bal zonder na te denken. Bobadilla is nu in balbezit. Bobadilla geeft de bal voor. Nápoles kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Daar is Santana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santana met een sublieme pass. Duménigo rent richting de bal. Duménigo haalt uit met een fantastische trap. Nápoles probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuban Soccer Academy - Habana FC 1:0

18e minuut.
Tejerina kopt de bal weg. Dalea rent richting de bal. Dalea probeert naar een medespeler te passen. Duménigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Duménigo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

19e minuut.
Dalea kopt de bal weg. Duménigo probeert de bal met de borst te controleren. Duménigo geeft een lange en hoge pass. Santana geeft een lange en hoge pass. Duménigo springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuban Soccer Academy - Habana FC 2:0

22e minuut.
Santana passt de bal in één keer door. Alejo rent richting de bal. Duménigo verovert de bal door een tackle van achteren. Duménigo schiet op doel. Nápoles probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Santana is nu in balbezit. Santana passt de bal in één keer door. Duménigo rent richting de bal. Duménigo schiet op doel. Nápoles probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Trillo onderschept slim de pass. Trillo geeft een hoge lob. Duménigo kopt de bal weg. Bobadilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobadilla draait met de bal, schiet en ... Nápoles verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Drigs controleert de bal met de borst. Hohl probeert naar een medespeler te passen. Bobadilla rent richting de bal. Bobadilla geeft de bal voor. Duménigo springt en kopt de bal. Nápoles probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nápoles met een sublieme pass. Tussen is nu in balbezit. Tussen geeft de bal voor. Santana rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bobadilla zal de hoekschop nemen. Santana maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuban Soccer Academy - Habana FC 3:0

34e minuut.
Dalea bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalea geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Arango de bal onder controle te krijgen. Duménigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Duménigo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Spinosa probeert naar een medespeler te passen. Daar is Duménigo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duménigo met een sublieme pass. Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana haalt uit met een fantastische trap. Nápoles bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuban Soccer Academy - Habana FC 4:0

41e minuut.
Dalea verovert de bal door een tackle van achteren. Dalea met een sublieme pass. Duménigo is nu in balbezit. Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Duménigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Duménigo schiet op doel. Nápoles probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuban Soccer Academy - Habana FC 5:0

44e minuut.
Duménigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Duménigo speelt de bal door. Santana rent richting de bal. Santana schiet op doel. Nápoles maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Alejo rent richting de bal. Alejo geeft een hoge lob. Santana speelt de bal door. Duménigo is nu in balbezit. Duménigo haalt uit met een fantastische trap. Nápoles bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cuban Soccer Academy 34%, Habana FC 66%.
Cuban Soccer Academy - Habana FC 5:0

46e minuut.
Duménigo is nu in balbezit. Duménigo met een sublieme pass. Santana heeft problemen om de bal te vangen. Santana draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Duménigo met een sublieme pass. Dalea heeft problemen om de bal te vangen. Arango legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dalea raakt geblesseerd tijdens het duel. Dalea legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuban Soccer Academy - Habana FC 6:0

50e minuut.
Wong is nu in balbezit. Malcher onderschept slim de pass. Malcher passt de bal in één keer door. Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana draait met de bal, schiet en ... Nápoles bokst de bal weg. Daar is Alejo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Alejo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Santana is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dalea zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Nápoles probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Malcher is nu in balbezit. Malcher geeft de bal voor. Alejo heeft problemen om de bal te vangen. Duménigo rent richting de bal. Duménigo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Hohl probeert naar een medespeler te passen. Santana rent richting de bal. Santana passt de bal zonder na te denken. Duménigo is nu in balbezit. Duménigo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nápoles werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Daar is Alejo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duménigo is nu in balbezit. Duménigo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuban Soccer Academy - Habana FC 7:0

62e minuut.
Spinosa kopt de bal weg. Wong bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalea onderschept slim de pass. Dalea geeft de bal voor. Duménigo krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Arango met een sublieme pass. Dalea is nu in balbezit. Duménigo is nu in balbezit. Duménigo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuban Soccer Academy - Habana FC 8:0

73e minuut.
Malcher met een sublieme pass. Tejerina is nu in balbezit. Duménigo verovert de bal door een tackle van achteren. Duménigo geeft een hoge lob. Santana is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bobadilla neemt de hoekschop. Santana krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Tussen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tussen speelt de bal door. Duménigo is nu in balbezit. Dalea is nu in balbezit. Duménigo rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuban Soccer Academy - Habana FC 9:0

82e minuut.
Alejo geeft de bal voor. Bobadilla kopt de bal weg. Duménigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Duménigo draait met de bal, schiet en ... Nápoles probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuban Soccer Academy - Habana FC 10:0

90e minuut.
Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana geeft een lange en hoge pass. Duménigo is nu in balbezit. Duménigo haalt uit met een fantastische trap. Nápoles werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuban Soccer Academy - Habana FC 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cuban Soccer Academy 26%, Habana FC 74%.
Cuban Soccer Academy - Habana FC 11:0