Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mystery Real Holguin FC
5-2-2-1 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
33% Spel op eigen helft 67%
16 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.4 gemiddelde waardering 16.5
average Schieten average
weak Passen unsatisfactory
average Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Klungelig pakt Estrada de bal. Estrada geeft de bal voor. Generati is nu in balbezit. Generati geeft een lange en hoge pass. Bajić springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Bajić kan de bal niet met de borst controleren. Mannori bereikt de bal nog maar net als eerste. Mannori met een sublieme pass. Bajić rent richting de bal. Bajić schiet op doel. Collazo bokst de bal weg. Klungelig pakt Estrada de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Hermoso probeert naar een medespeler te passen. Bozzo is nu in balbezit. Bozzo met een sublieme pass. Bajić rent richting de bal. Bajić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Bajić passt de bal in één keer door. Torres is nu in balbezit. Mannori onderschept slim de pass. Mannori schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Mystery - Real Holguin FC 1:0

24e minuut.
Torres rent richting de bal. Mannori onderschept slim de pass. Mannori speelt de bal door. Bajić is nu in balbezit. Bajić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Generati probeert naar een medespeler te passen. Bozzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Salazar krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Collazo trapt de bal weg. Generati kopt de bal weg. Mannori is nu in balbezit. Bajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Iser bereikt de bal nog maar net als eerste. Vale onderschept slim de pass. Vale speelt de bal door. Bajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mystery - Real Holguin FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mystery 33%, Real Holguin FC 67%.
Mystery - Real Holguin FC 2:0

48e minuut.
Generati is nu in balbezit. Bozzo is nu in balbezit. Bozzo speelt de bal door. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Mannori heeft problemen om de bal te vangen. Hermoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajić verovert de bal door een tackle van achteren. Mannori is nu in balbezit. Mannori draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Birse bereikt de bal nog maar net als eerste. Birse geeft een lange en hoge pass. Acevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vale onderschept slim de pass. Vale geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Bajić verovert de bal door een tackle van achteren. Borrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajić verovert de bal door een tackle van achteren. Bajić schiet op doel. De bal raakt de paal.

83e minuut.
Iser is nu in balbezit. Bozzo verovert de bal door een tackle van achteren. Bozzo speelt de bal door. Bajić is nu in balbezit. Bajić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mystery 33%, Real Holguin FC 67%.
Mystery - Real Holguin FC 2:0