Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fuerza Roja FC corinthians e famemgo
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 12
6 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 16.4
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


14e minuut.
Díaz is nu in balbezit. Faure legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Díaz raakt geblesseerd tijdens het duel. Bartolomé zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Machado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuerza Roja FC - corinthians e famemgo 0:1

24e minuut.
Ponce speelt de bal door. Feliú is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bartolomé. Feliú moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Feliú kan niet meer verder spelen. Oliva komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Faure bereikt de bal nog maar net als eerste. Veigas verovert de bal door een tackle van achteren. Carrasco legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Veigas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bartolomé kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuerza Roja FC - corinthians e famemgo 0:2

42e minuut.
Bartolomé bereikt de bal nog maar net als eerste. Vega rent richting de bal. Met opzet legt Bartolomé zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Bartolomé naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fuerza Roja FC 32%, corinthians e famemgo 68%.
Fuerza Roja FC - corinthians e famemgo 0:2

47e minuut.
Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Lima onderschept slim de pass. Lima passt de bal zonder na te denken. Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Oliva rent richting de bal. Clemente onderschept slim de pass. Alba begaat een overtreding. Alba krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Carrasco heeft problemen om de bal te vangen. Carrasco geeft een lange en hoge pass. Chávez speelt de bal door. Díaz rent richting de bal. Díaz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Vega rent richting de bal. Vega geeft een hoge lob. Daar is Feliú, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ponce rent richting de bal. Ponce schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fuerza Roja FC 58%, corinthians e famemgo 42%.
Fuerza Roja FC - corinthians e famemgo 0:2