Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Holguin FC Sporting de La Nueve
Normal Tactiek 442 mia
40% Balbezit 60%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 37.3
average Schieten good
unsatisfactory Passen average
unsatisfactory Verdedigen average


8e minuut.
Ciucean probeert de bal aan de voet te houden. Ordoñez is nu in balbezit. Tucki verovert de bal door een tackle van achteren. Tucki draait met de bal, schiet en ... Collazo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Holguin FC - Sporting de La Nueve 0:1

13e minuut.
Pizzicarola met een sublieme pass. Ciucean is nu in balbezit. Estrada legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ciucean is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tucki neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Real Holguin FC - Sporting de La Nueve 0:2

24e minuut.
Ciucean passt de bal zonder na te denken. Tucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada is nu in balbezit. Ciucean bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciucean draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Holguin FC - Sporting de La Nueve 0:3

26e minuut.
Daar is Iser, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pizzicarola is nu in balbezit. Pizzicarola passt de bal in één keer door. Tucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tucki schiet op doel. Collazo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Holguin FC - Sporting de La Nueve 0:4

32e minuut.
Obositu is nu in balbezit. Obositu passt de bal met de wreef. Tucki speelt de bal door. Ciucean rent richting de bal. Ciucean schiet op doel. Collazo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Holguin FC - Sporting de La Nueve 0:5

36e minuut.
Ordoñez met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pizzicarola met een snelle inworp. Tucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tucki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Ordoñez met een harde bal richting middenveld. Inworp. Pizzicarola met de inworp. Tucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tucki geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Torres geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chyłek met de inworp. Tucki is nu in balbezit. Tucki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Tucki verovert de bal door een tackle van achteren. Tucki probeert naar een medespeler te passen. Ciucean heeft problemen om de bal te vangen. Ciucean haalt uit met een fantastische trap. Collazo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Holguin FC - Sporting de La Nueve 0:6

44e minuut.
Daar is Estrada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hermoso is nu in balbezit. Ciucean verovert de bal door een tackle van achteren. Ciucean schiet op doel. Collazo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Holguin FC 72%, Sporting de La Nueve 28%.
Real Holguin FC - Sporting de La Nueve 0:6

47e minuut.
Tucki kopt de bal weg. Ciucean is nu in balbezit. Ciucean passt de bal zonder na te denken. Tucki rent richting de bal. Tucki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Collazo trapt de bal weg van het doel. Pizzicarola kan de bal niet met de borst controleren. Tucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tucki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Collazo met een harde bal richting middenveld. Pizzicarola rent richting de bal. Pizzicarola passt de bal met de wreef. Ciucean bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciucean haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Holguin FC - Sporting de La Nueve 0:7

53e minuut.
Daar is Madgearu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Madgearu geeft een hoge lob. Iser rent richting de bal. Tucki onderschept slim de pass. Tucki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Pizzicarola geeft een lange en hoge pass. Daar is Estrada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciucean is nu in balbezit. Ciucean haalt uit met een fantastische trap. Collazo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Klungelig pakt Alfonso de bal. Ciucean bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciucean passt de bal in één keer door. Tucki is nu in balbezit. Tucki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ordoñez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ciucean rent richting de bal. Ciucean haalt uit met een fantastische trap. Collazo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Holguin FC - Sporting de La Nueve 0:8

65e minuut.
Daar is Hermoso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciucean bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciucean onderschept slim de pass. Ciucean schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Ciucean onderschept slim de pass. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciucean onderschept slim de pass. Tucki rent richting de bal. Tucki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Dumitraşcu rent richting de bal. Obositu rent richting de bal. Iser schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Iser naar de kleedkamers voor een vroege douche.

75e minuut.
Ordoñez geeft een lange en hoge pass. Obositu kopt de bal weg. Klungelig pakt Tucki de bal. Ciucean rent richting de bal. Ciucean haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Chyłek met een snelle inworp. Ciucean rent richting de bal. Ciucean passt de bal met de wreef. Tucki is nu in balbezit. Tucki haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Holguin FC 75%, Sporting de La Nueve 25%.
Real Holguin FC - Sporting de La Nueve 0:8