Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KnkCuba TeleFac
ya1 Tactiek 442
56% Balbezit 44%
25% Spel op eigen helft 75%
32 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.3 gemiddelde waardering 16.7
solide Schieten waardeloos
goed Passen slecht
zwak Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Araújo Pena kopt de bal weg. Piotrowicz probeert de bal aan de voet te houden. Joa rent richting de bal. Piotrowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Piotrowicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Piotrowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Piotrowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KnkCuba - TeleFac 1:0

4e minuut.
Dorado met een sublieme pass. Marichal bereikt de bal nog maar net als eerste. Marichal passt de bal in één keer door. Daar is Ilca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ilca geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Piotrowicz is nu in balbezit. Galić rent richting de bal. Galić geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Suchan de bal. Suchan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Knizia passt de bal in één keer door. Suchan bereikt de bal nog maar net als eerste. Suchan passt de bal zonder na te denken. Piotrowicz is nu in balbezit. Piotrowicz draait met de bal, schiet en ... Ulacia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Marichal probeert naar een medespeler te passen. Ilca bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilca geeft de bal voor. Suchan bereikt de bal nog maar net als eerste. Suchan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Araújo Pena met een snelle inworp. Suchan bereikt de bal nog maar net als eerste. Suchan passt de bal zonder na te denken. Piotrowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Piotrowicz draait met de bal, schiet en ... Ulacia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Knizia onderschept slim de pass. Araújo Pena rent richting de bal. Araújo Pena passt de bal zonder na te denken. Piotrowicz rent richting de bal. Piotrowicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Araújo Pena kopt de bal weg. Piotrowicz rent richting de bal. Piotrowicz passt de bal met de wreef. Suchan rent richting de bal. Suchan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KnkCuba - TeleFac 2:0

32e minuut.
Suchan passt de bal zonder na te denken. Ulacia speelt de bal door. Ilca kopt de bal weg. Piotrowicz is nu in balbezit. Piotrowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KnkCuba - TeleFac 3:0

33e minuut.
Piotrowicz rent richting de bal. Ilca rent richting de bal. Ilca met een sublieme pass. Suchan is nu in balbezit. Suchan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
KnkCuba - TeleFac 4:0

36e minuut.
Araújo Pena onderschept slim de pass. Araújo Pena geeft een lange en hoge pass. Suchan rent richting de bal. Suchan schiet op doel. Ulacia werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Bartolomé is nu in balbezit. Araújo Pena onderschept slim de pass. Araújo Pena geeft een hoge lob. Suchan is nu in balbezit. Suchan geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Grelich speelt de bal door. Galić bereikt de bal nog maar net als eerste. Galić geeft de bal voor. Suchan is nu in balbezit. Suchan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KnkCuba - TeleFac 5:0

41e minuut.
Piotrowicz passt de bal met de wreef. Silva rent richting de bal. Silva passt de bal met de wreef. Galić rent richting de bal. Galić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Klungelig pakt Piotrowicz de bal. Piotrowicz speelt de bal door. Suchan bereikt de bal nog maar net als eerste. Suchan draait met de bal, schiet en ... Ulacia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KnkCuba - TeleFac 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KnkCuba 21%, TeleFac 79%.
KnkCuba - TeleFac 6:0

48e minuut.
Galić kopt de bal weg. Suchan heeft problemen om de bal te vangen. Piotrowicz is nu in balbezit. Piotrowicz haalt uit met een fantastische trap. Ulacia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KnkCuba - TeleFac 7:0

54e minuut.
Piotrowicz passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Korell de bal. Korell geeft een lange en hoge pass. Suchan heeft problemen om de bal te vangen. Suchan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Araújo Pena probeert naar een medespeler te passen. Suchan bereikt de bal nog maar net als eerste. Suchan passt de bal met de wreef. Piotrowicz is nu in balbezit. Piotrowicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Piotrowicz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Joa. Piotrowicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ilca zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Iznaga kopt de bal weg. Ulacia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Suchan is nu in balbezit. Suchan haalt uit met een fantastische trap. Ulacia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KnkCuba - TeleFac 8:0

60e minuut.
Klungelig pakt Joa de bal. Galić rent richting de bal. Piotrowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Piotrowicz draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Marichal de bal onder controle te krijgen. Ulacia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Piotrowicz rent richting de bal. Suchan bereikt de bal nog maar net als eerste. Suchan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

61e minuut.
Ulacia trapt de bal weg van het doel. Ilca kopt de bal weg. Suchan rent richting de bal. Suchan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KnkCuba - TeleFac 9:0

64e minuut.
Grelich passt de bal met de wreef. Ilca rent richting de bal. Ilca probeert naar een medespeler te passen. Daar is Suchan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suchan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
KnkCuba - TeleFac 10:0

68e minuut.
Ilca is nu in balbezit. Ilca passt de bal in één keer door. Marichal rent richting de bal. Piotrowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Piotrowicz haalt uit met een fantastische trap. Ulacia bokst de bal weg.

70e minuut.
Ilca geeft de bal voor. Daar is Marichal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piotrowicz rent richting de bal. Piotrowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KnkCuba - TeleFac 11:0

77e minuut.
Piotrowicz heeft problemen om de bal te vangen. Suchan bereikt de bal nog maar net als eerste. Suchan passt de bal in één keer door. Piotrowicz rent richting de bal. Piotrowicz schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KnkCuba - TeleFac 12:0

80e minuut.
Galić heeft problemen om de bal te vangen. Marichal bereikt de bal nog maar net als eerste. Galić onderschept slim de pass. Galić schiet op doel. Ulacia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Na een snelle pass probeert Grelich de bal onder controle te krijgen. Ilca geeft de bal voor. Suchan bereikt de bal nog maar net als eerste. Suchan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KnkCuba - TeleFac 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KnkCuba 29%, TeleFac 71%.
KnkCuba - TeleFac 13:0