Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Contramestre FC KnkCuba
domingos Tactiek ya1
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
16 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
37.3 gemiddelde waardering 39.4
average Schieten average
good Passen adequate
adequate Verdedigen good


16e minuut.
Voulgaris probeert naar een medespeler te passen. Daar is Antoniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Voulgaris onderschept slim de pass. Chêne is nu in balbezit. Chêne haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Smółka maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Lippus kopt de bal weg. Knizia probeert de bal aan de voet te houden. Aqarapi is nu in balbezit. Aqarapi haalt uit met een fantastische trap. Smółka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Skorupski speelt de bal door. Chêne rent richting de bal. Chêne passt de bal in één keer door. Aqarapi is nu in balbezit. Aqarapi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Franczak geeft de bal voor. Sarotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Saavedra verovert de bal door een tackle van achteren. Saavedra haalt uit met een fantastische trap. Smółka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Contramestre FC - KnkCuba 1:0

30e minuut.
Klungelig pakt Dmowski de bal. Quadros bereikt de bal nog maar net als eerste. Bestry rent richting de bal. Quadros verovert de bal door een tackle van achteren. Quadros draait met de bal, schiet en ... Żelasko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Ziobrowski geeft een hoge lob. Sarotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Aqarapi verovert de bal door een tackle van achteren. Aqarapi haalt uit met een fantastische trap. Smółka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Sarotti geeft een lange en hoge pass. Ziobrowski rent richting de bal. Ziobrowski passt de bal zonder na te denken. Saavedra is nu in balbezit. Saavedra draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Chêne verovert de bal door een tackle van achteren. Chêne geeft een hoge lob. Aqarapi is nu in balbezit. Aqarapi draait met de bal, schiet en ... Smółka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Contramestre FC - KnkCuba 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Contramestre FC 48%, KnkCuba 52%.
Contramestre FC - KnkCuba 2:0

48e minuut.
Quadros probeert de bal met de borst te controleren. Voulgaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Quadros tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Quadros krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Lippus geeft de bal voor. Aqarapi rent richting de bal. Aqarapi probeert naar een medespeler te passen. Saavedra heeft problemen om de bal te vangen. Saavedra draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Chêne probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pinckert de bal. Saavedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Saavedra haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Antoniak passt de bal zonder na te denken. Araújo Pena rent richting de bal. Araújo Pena passt de bal in één keer door. Quadros is nu in balbezit. Quadros haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Contramestre FC 53%, KnkCuba 47%.
Contramestre FC - KnkCuba 2:0