Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Devil0817 graff
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 16.5
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


30e minuut.
Abad onderschept slim de pass. Abad passt de bal in één keer door. Busquets is nu in balbezit. Caballero onderschept slim de pass. Caballero draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

33e minuut.
Burke kopt de bal weg. Busquets probeert de bal aan de voet te houden. Caballero bereikt de bal nog maar net als eerste. Abad bereikt de bal nog maar net als eerste. Abad schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Devil0817 - graff 0:1

42e minuut.
Kindelán schiet op doel. Savón heeft problemen om de bal te vangen. Bernal is nu in balbezit. Savón bereikt de bal nog maar net als eerste. Savón schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Prieto verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cristóbal met de inworp. Caballero bereikt de bal nog maar net als eerste. Caballero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Devil0817 57%, graff 43%.
Devil0817 - graff 0:1

62e minuut.
Almarales geeft een hoge lob. Savón rent richting de bal. Savón probeert naar een medespeler te passen. Kindelán rent richting de bal. Kindelán draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Jackson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kindelán onderschept slim de pass. Kindelán probeert naar een medespeler te passen. Daar is Savón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Savón haalt uit met een fantastische trap. Marante bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Kindelán is nu in balbezit. Chacón legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kindelán is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chacón speelt de bal door. Kindelán kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Marante probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Devil0817 43%, graff 57%.
Devil0817 - graff 0:1