Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chassis FC Contre
fredy Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
9 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 19.1
poor Schieten poor
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen hopeless


2e minuut.
Matamoros geeft een hoge lob. Inworp. Wong zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nodarse bereikt de bal nog maar net als eerste. Nodarse geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Serrano de bal. De bal raakt de paal. Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Chassis - FC Contre 0:1

6e minuut.
Mirabal rent richting de bal. Veigas verovert de bal door een tackle van achteren. Veigas met een sublieme pass. Pimienta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimienta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Villavicencio kopt de bal weg. Pimienta is nu in balbezit. Pimienta passt de bal zonder na te denken. Serrano rent richting de bal. Serrano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Daar is Dueñas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dueñas geeft een lange en hoge pass. Sosa kopt de bal weg. Castellanos is nu in balbezit. Castellanos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chassis - FC Contre 1:1

22e minuut.
De la Rosa passt de bal in één keer door. Daar is Sosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sosa speelt de bal door. Castellanos rent richting de bal. Castellanos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Mirabal kopt de bal weg. Daar is Castellanos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moscoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellanos verovert de bal door een tackle van achteren. Castellanos haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Castellanos rent richting de bal. Castellanos draait met de bal, schiet en ... Paal!

39e minuut.
Mirabal is nu in balbezit. Pimienta bereikt de bal nog maar net als eerste. Matamoros is nu in balbezit. Pimienta onderschept slim de pass. Pimienta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chassis 69%, FC Contre 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chassis - FC Contre 1:1

55e minuut.
Pimienta rent richting de bal. Dueñas rent richting de bal. Dueñas passt de bal in één keer door. Castellanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellanos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chassis - FC Contre 2:1

60e minuut.
Villavicencio met een sublieme pass. De la Rosa is nu in balbezit. Serrano verovert de bal door een tackle van achteren. Serrano schiet op doel. Na een snelle pass probeert Labañino de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Nodarse rent richting de bal. Nodarse geeft een lange en hoge pass. Mirabal kopt de bal weg. Castellanos is nu in balbezit. Castellanos schiet op doel. Cao probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Chassis - FC Contre 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chassis 53%, FC Contre 47%.
Chassis - FC Contre 3:1