Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KnkCuba Chassis
ya1 Tactiek fredy
61% Balbezit 39%
11% Spel op eigen helft 89%
36 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
41.7 gemiddelde waardering 15
zeer goed Schieten slecht
solide Passen waardeloos
matig Verdedigen slecht


2e minuut.
Carvajal heeft problemen om de bal te vangen. Galić bereikt de bal nog maar net als eerste. Galić passt de bal met de wreef. Suchan bereikt de bal nog maar net als eerste. Suchan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Carvajal is nu in balbezit. Marinescu verovert de bal door een tackle van achteren. Marinescu heeft problemen om de bal te vangen. Marinescu geeft de bal voor. Suchan springt en kopt de bal. Madrigal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Mrša zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marinescu met een sublieme pass. Mrša rent richting de bal. Mrša geeft de bal voor. Suchan springt en kopt de bal. Madrigal bokst de bal weg. Piotrowicz is nu in balbezit. Piotrowicz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Matamoros verovert de bal door een tackle van achteren. Marinescu verovert de bal door een tackle van achteren. Marinescu passt de bal zonder na te denken. Piotrowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Piotrowicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Milián de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KnkCuba - Chassis 1:0

21e minuut.
Nodarse speelt de bal door. Galić rent richting de bal. Galić speelt de bal door. Suchan bereikt de bal nog maar net als eerste. Suchan geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

24e minuut.
Galić verovert de bal door een tackle van achteren. Galić passt de bal zonder na te denken. Suchan is nu in balbezit. Suchan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KnkCuba - Chassis 2:0

30e minuut.
Marinescu passt de bal zonder na te denken. Mrša heeft problemen om de bal te vangen. Mrša speelt de bal door. Daar is Piotrowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piotrowicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Nodarse is nu in balbezit. Nodarse geeft een hoge lob. Marinescu kopt de bal weg. Piotrowicz is nu in balbezit. Piotrowicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Suchan passt de bal in één keer door. Mrša bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrša geeft een hoge lob. Suchan bereikt de bal nog maar net als eerste. Suchan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Madrigal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Labañino bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
KnkCuba - Chassis 3:0

43e minuut.
Galić passt de bal zonder na te denken. Suchan is nu in balbezit. Suchan passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Piotrowicz de bal. Piotrowicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Sarotti geeft de bal voor. Sosa rent richting de bal. Sosa passt de bal zonder na te denken. Daar is Suchan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suchan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KnkCuba - Chassis 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KnkCuba 13%, Chassis 87%.
KnkCuba - Chassis 4:0

47e minuut.
Matamoros probeert naar een medespeler te passen. Mrša rent richting de bal. Mrša met een sublieme pass. Daar is Piotrowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piotrowicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Galić met een sublieme pass. Nodarse speelt de bal door. Suchan probeert de bal aan de voet te houden. Galić is nu in balbezit. Galić geeft een lange en hoge pass. Madrigal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Labañino probeert naar een medespeler te passen. Mirabal is nu in balbezit. Piotrowicz onderschept slim de pass. Piotrowicz schiet op doel. Suchan probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Piotrowicz geeft een lange en hoge pass. Daar is De la Rosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suchan rent richting de bal. Suchan draait met de bal, schiet en ... Madrigal maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Daar is Nodarse, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suchan geeft een lange en hoge pass. Daar is Matamoros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mrša is nu in balbezit. Mrša draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KnkCuba - Chassis 5:0

64e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Madrigal niet meer kan verder spelen. Morejón komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Galić met een sublieme pass. Knizia rent richting de bal. Knizia geeft de bal voor. Suchan bereikt de bal nog maar net als eerste. Suchan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KnkCuba - Chassis 6:0

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Quadros komt het veld opgelopen.

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Labañino trapt de bal weg van het doel. Galić kopt de bal weg. Quadros rent richting de bal. Quadros schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Quadros is nu in balbezit. Quadros passt de bal in één keer door. Suchan is nu in balbezit. Suchan schiet op doel. Morejón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KnkCuba - Chassis 7:0

82e minuut.
Suchan is nu in balbezit. Suchan passt de bal met de wreef. Quadros heeft problemen om de bal te vangen. Quadros draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KnkCuba - Chassis 8:0

85e minuut.
Marinescu probeert naar een medespeler te passen. Mrša bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrša geeft een lange en hoge pass. Quadros springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KnkCuba - Chassis 9:0

88e minuut.
Marinescu heeft problemen om de bal te vangen. Galić rent richting de bal. Marinescu is nu in balbezit. Marinescu geeft een hoge lob. Suchan springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KnkCuba - Chassis 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KnkCuba 10%, Chassis 90%.
KnkCuba - Chassis 10:0