Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Submarino-Amarillo FC Contre
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 21.1
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Nodarse zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pimienta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimienta passt de bal zonder na te denken. Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimienta is nu in balbezit. Pimienta probeert naar een medespeler te passen. Serrano is nu in balbezit. Serrano schiet op doel. Morales kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Pimienta geeft de bal voor. Nodarse rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lemus. Lemus krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Osorio geeft de bal voor. Moscoso rent richting de bal. Moscoso probeert naar een medespeler te passen. Pimienta rent richting de bal. Pimienta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Sarduy passt de bal in één keer door. Paneque is nu in balbezit. Paneque geeft een lange en hoge pass. Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Submarino-Amarillo - FC Contre 0:1

28e minuut.
Osorio rent richting de bal. Met opzet legt Moscoso zijn tegenspeler op de grond. Osorio raakt geblesseerd tijdens het duel. Osorio zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tamayo rent richting de bal. Tamayo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Submarino-Amarillo 63%, FC Contre 37%.
Submarino-Amarillo - FC Contre 0:1

46e minuut.
Moscoso passt de bal zonder na te denken. Pimienta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimienta met een sublieme pass. Serrano rent richting de bal. Serrano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Submarino-Amarillo - FC Contre 0:2

54e minuut.
Morales trapt de bal weg van het doel. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Moscoso tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cabezas roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Cabezas kan niet meer verder spelen. Sosa komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Osorio verovert de bal door een tackle van achteren. Conde verovert de bal door een tackle van achteren. Conde passt de bal met de wreef. Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Wong raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ascuy komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Veigas heeft problemen om de bal te vangen. Ruiz is nu in balbezit. Ruiz passt de bal met de wreef. Tamayo rent richting de bal. Tamayo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Morales trapt de bal weg van het doel. Fornaris heeft problemen om de bal te vangen. Pimienta is nu in balbezit. Pimienta haalt uit met een fantastische trap. Morales probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Submarino-Amarillo - FC Contre 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Submarino-Amarillo 56%, FC Contre 44%.
Submarino-Amarillo - FC Contre 0:3