Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Old_UCI Deportivo Sta Clara
mmm Tactiek PD-4132A
40% Balbezit 60%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
35.4 gemiddelde waardering 46.8
slecht Schieten zeer goed
matig Passen goed
redelijk Verdedigen goed


4e minuut.
Meriño passt de bal zonder na te denken. Garlobo probeert naar een medespeler te passen. Królik rent richting de bal. Królik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Old_UCI - Deportivo Sta Clara 0:1

11e minuut.
Garlobo rent richting de bal. Garlobo geeft een hoge lob. Daar is Królik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Królik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Old_UCI - Deportivo Sta Clara 0:2

14e minuut.
Garlobo passt de bal in één keer door. Królik rent richting de bal. Królik passt de bal in één keer door. Casolani bereikt de bal nog maar net als eerste. Casolani schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Inworp. Skorić met de inworp. Garlobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Garlobo geeft een hoge lob. Casolani maakt een snoekduik en kopt de bal. Iraizoz bokst de bal weg.

16e minuut.
Królik rent richting de bal. Casolani bereikt de bal nog maar net als eerste. Królik rent richting de bal. Królik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Old_UCI - Deportivo Sta Clara 0:3

18e minuut.
Crăciunoiu met een snelle inworp. Daar is Ibrezieni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Tetwin zijn tegenspeler op de grond. Tetwin krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Cazacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano verovert de bal door een tackle van achteren. Solano met een sublieme pass. Casolani bereikt de bal nog maar net als eerste. Casolani draait met de bal, schiet en ... Iraizoz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Crăciunoiu heeft problemen om de bal te vangen. Tetwin probeert naar een medespeler te passen. Królik bereikt de bal nog maar net als eerste. Królik haalt uit met een fantastische trap. Iraizoz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Old_UCI - Deportivo Sta Clara 0:4

36e minuut.
Królik is nu in balbezit. Bogoescu verovert de bal door een tackle van achteren. Cazacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Casolani verovert de bal door een tackle van achteren. Casolani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Old_UCI 76%, Deportivo Sta Clara 24%.
Old_UCI - Deportivo Sta Clara 0:4

59e minuut.
Tetwin passt de bal met de wreef. Daar is Meriño, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meriño speelt de bal door. Garlobo is nu in balbezit. Garlobo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Tetwin passt de bal zonder na te denken. Królik is nu in balbezit. Bogoescu verovert de bal door een tackle van achteren. Casolani onderschept slim de pass. Casolani schiet op doel. Iraizoz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Góralczyk geeft de bal voor. Garlobo rent richting de bal. Garlobo met een sublieme pass. Klungelig pakt Królik de bal. Królik schiet op doel. Iraizoz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Meriño probeert naar een medespeler te passen. Arvhage rent richting de bal. Arvhage passt de bal met de wreef. Casolani rent richting de bal. Casolani schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Iraizoz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Old_UCI - Deportivo Sta Clara 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Old_UCI 74%, Deportivo Sta Clara 26%.
Old_UCI - Deportivo Sta Clara 0:5