Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deportivo Sta Clara Yaguajay
PD-4132A Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
16% Spel op eigen helft 84%
33 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
43 gemiddelde waardering 20.2
very good Schieten poor
solid Passen poor
adequate Verdedigen poor


1e minuut.
Darcourt probeert naar een medespeler te passen. Casolani heeft problemen om de bal te vangen. Montenegro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Montenegro krijgt een gele kaart.

3e minuut.
De la Cruz probeert naar een medespeler te passen. Gómez rent richting de bal. Garlobo verovert de bal door een tackle van achteren. Garlobo geeft een lange en hoge pass. Darcourt springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Sta Clara - Yaguajay 1:0

6e minuut.
Peña kopt de bal weg. Darcourt rent richting de bal. Darcourt geeft een hoge lob. Casolani rent richting de bal. Casolani schiet op doel. Torres verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Diago is nu in balbezit. Arvhage rent richting de bal. Arvhage passt de bal met de wreef. Casolani rent richting de bal. Casolani haalt uit met een fantastische trap. Torres verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Na een snelle pass probeert De la Cruz de bal onder controle te krijgen. Riquelme is nu in balbezit. Riquelme passt de bal met de wreef. Casolani bereikt de bal nog maar net als eerste. Casolani draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Darcourt rent richting de bal. Darcourt passt de bal zonder na te denken. Castellanos rent richting de bal. Casolani verovert de bal door een tackle van achteren. Casolani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Diago kopt de bal weg. Arvhage is nu in balbezit. Arvhage passt de bal met de wreef. Casolani is nu in balbezit. Casolani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Darcourt passt de bal zonder na te denken. Arvhage bereikt de bal nog maar net als eerste. Arvhage geeft een lange en hoge pass. Casolani rent richting de bal. Casolani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Sta Clara - Yaguajay 2:0

39e minuut.
Peña rent richting de bal. Darcourt onderschept slim de pass. Casolani rent richting de bal. Casolani draait met de bal, schiet en ... Torres werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Sta Clara - Yaguajay 3:0

41e minuut.
Meriño onderschept slim de pass. Meriño probeert naar een medespeler te passen. Darcourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Casolani is nu in balbezit. Casolani haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Garlobo speelt de bal door. Darcourt heeft problemen om de bal te vangen. Casolani is nu in balbezit. Casolani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Sta Clara - Yaguajay 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Sta Clara 10%, Yaguajay 90%.
Deportivo Sta Clara - Yaguajay 4:0

52e minuut.
Peña geeft een lange en hoge pass. Garlobo geeft een lange en hoge pass. Darcourt is nu in balbezit. Darcourt schiet op doel. Torres maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Sta Clara - Yaguajay 5:0

53e minuut.
Gómez probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Montenegro de bal. Casolani verovert de bal door een tackle van achteren. Darcourt is nu in balbezit. Darcourt draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Casolani bereikt de bal nog maar net als eerste. Casolani schiet op doel. Torres werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Sta Clara - Yaguajay 6:0

55e minuut.
Peña trapt de bal weg. Artiles bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Garlobo zijn tegenspeler op de grond. Garlobo krijgt een gele kaart. Artiles roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Artiles kan niet meer verder spelen. Aldazabal komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Darcourt heeft problemen om de bal te vangen. Darcourt probeert naar een medespeler te passen. Casolani rent richting de bal. Casolani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Sta Clara - Yaguajay 7:0

60e minuut.
Daar is Darcourt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Darcourt probeert naar een medespeler te passen. Casolani is nu in balbezit. Casolani haalt uit met een fantastische trap. Torres probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Sta Clara - Yaguajay 8:0

65e minuut.
Darcourt is nu in balbezit. Casolani bereikt de bal nog maar net als eerste. Darcourt is nu in balbezit. Casolani bereikt de bal nog maar net als eerste. Casolani draait met de bal, schiet en ... Torres bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Vargas geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tejeda met de inworp. Gómez rent richting de bal. Gómez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Darcourt rent richting de bal. Darcourt passt de bal zonder na te denken. Parraguéz is nu in balbezit. Parraguéz geeft een hoge lob. Casolani springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Riquelme met een snelle inworp. Garlobo geeft de bal voor. Casolani krijgt zijn hoofd ertegen. Torres probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Sta Clara - Yaguajay 9:0

71e minuut.
Casolani passt de bal zonder na te denken. Garlobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Garlobo speelt de bal door. Darcourt rent richting de bal. Darcourt haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Torres trapt de bal weg. Inworp. Riquelme zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Garlobo de bal. Garlobo geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Daar is Arvhage, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meriño rent richting de bal. Meriño geeft de bal voor. Casolani is nu in balbezit. Casolani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Sta Clara - Yaguajay 10:0

87e minuut.
Tejeda controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Solano maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Peña probeert naar een medespeler te passen. Casolani bereikt de bal nog maar net als eerste. Casolani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Sta Clara - Yaguajay 11:0

88e minuut.
Casolani bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellanos begaat een overtreding. Casolani raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Garlobo neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Sta Clara - Yaguajay 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Sta Clara 21%, Yaguajay 79%.
Deportivo Sta Clara - Yaguajay 12:0