Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lawton-Barca FC Deportivo Sta Clara
Normal Tactiek RomboA
34% Balbezit 66%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 49
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 42.5
poor Schieten good
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen excellent


4e minuut.
Arvhage met een snelle inworp. Riquelme speelt de bal door. Arvhage met een sublieme pass. Valdivia rent richting de bal. Valdivia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Saavedra kopt de bal weg. Soria heeft problemen om de bal te vangen. Soria speelt de bal door. Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Arvhage speelt de bal door. Solano heeft problemen om de bal te vangen. Portuondo is nu in balbezit. Solano onderschept slim de pass. Solano draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Lawton-Barca FC - Deportivo Sta Clara 0:1

9e minuut.
Rios geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Riquelme zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Solano is nu in balbezit. Solano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Soria is nu in balbezit. Soria passt de bal zonder na te denken. Valdivia met een sublieme pass. Daar is Solano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Solano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Riquelme kopt de bal weg. Klungelig pakt Ibarra de bal. Portuondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdivia onderschept slim de pass. Valdivia geeft een hoge lob. Carrazana probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Solano is nu in balbezit. Solano draait met de bal, schiet en ... Carrazana bokst de bal weg.

18e minuut.
Arvhage speelt de bal door. Valdivia is nu in balbezit. Valdivia probeert naar een medespeler te passen. Solano is nu in balbezit. Solano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Riquelme kopt de bal weg. Arvhage met een sublieme pass. Daar is Riquelme, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riquelme geeft een hoge lob. Solano krijgt zijn hoofd ertegen. Carrazana probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Solano heeft problemen om de bal te vangen. Arce is nu in balbezit. Valdivia onderschept slim de pass. Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano haalt uit met een fantastische trap. Carrazana kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Soria zal de hoekschop nemen. Solano maakt een snoekduik en kopt de bal. Carrazana kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Soria met een snelle inworp. Valdivia geeft de bal voor. Solano krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lawton-Barca FC - Deportivo Sta Clara 0:2

23e minuut.
Valdivia met de inworp. Soria probeert naar een medespeler te passen. Solano rent richting de bal. Solano haalt uit met een fantastische trap. Carrazana probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lawton-Barca FC - Deportivo Sta Clara 0:3

26e minuut.
Valdivia is nu in balbezit. Valdivia passt de bal in één keer door. Solano rent richting de bal. Solano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Arvhage geeft een hoge lob. Klungelig pakt Águila de bal. Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano schiet op doel. De bal raakt de paal.

32e minuut.
Inworp. Valdivia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Soria bereikt de bal nog maar net als eerste. Soria geeft de bal voor. Solano rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lawton-Barca FC - Deportivo Sta Clara 0:4

32e minuut.
Reyes probeert naar een medespeler te passen. Ibarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano verovert de bal door een tackle van achteren. Solano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rios trapt de bal weg van het doel. Meriño kopt de bal weg. Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lawton-Barca FC - Deportivo Sta Clara 0:5

39e minuut.
Reyes speelt de bal door. Ibarra rent richting de bal. Solano onderschept slim de pass. Solano schiet op doel. Carrazana verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Valdivia rent richting de bal. Valdivia probeert naar een medespeler te passen. Solano is nu in balbezit. Solano haalt uit met een fantastische trap. Carrazana werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lawton-Barca FC - Deportivo Sta Clara 0:6

45e minuut.
Arvhage probeert naar een medespeler te passen. Riquelme is nu in balbezit. Riquelme speelt de bal door. Klungelig pakt Solano de bal. Solano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lawton-Barca FC 86%, Deportivo Sta Clara 14%.
Lawton-Barca FC - Deportivo Sta Clara 0:6

53e minuut.
Soria geeft een hoge lob. Águila rent richting de bal. Solano verovert de bal door een tackle van achteren. Solano haalt uit met een fantastische trap. Carrazana maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lawton-Barca FC - Deportivo Sta Clara 0:7

54e minuut.
Valdivia verovert de bal door een tackle van achteren. Portuondo onderschept slim de pass. Solano verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Solano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Solano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lawton-Barca FC - Deportivo Sta Clara 0:8

57e minuut.
Arvhage onderschept slim de pass. Inworp. Saavedra met de inworp. Ibarra is nu in balbezit. Ibarra geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Soria passt de bal met de wreef. Águila bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano verovert de bal door een tackle van achteren. Solano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lawton-Barca FC - Deportivo Sta Clara 0:9

61e minuut.
Meriño kopt de bal weg. Águila rent richting de bal. Solano verovert de bal door een tackle van achteren. Solano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Rios trapt de bal weg. Arvhage kopt de bal weg. Águila is nu in balbezit. Solano onderschept slim de pass. Solano schiet op doel. Carrazana bokst de bal weg. Solano is nu in balbezit. Solano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lawton-Barca FC - Deportivo Sta Clara 0:10

68e minuut.
Riquelme rent richting de bal. Riquelme geeft een lange en hoge pass. Valdivia heeft problemen om de bal te vangen. Solano rent richting de bal. Solano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Carrazana met een harde bal richting middenveld. Meriño kopt de bal weg. Águila rent richting de bal. Solano verovert de bal door een tackle van achteren. Solano draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Soria probeert de bal met de borst te controleren. Soria passt de bal met de wreef. Daar is Valdivia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Solano is nu in balbezit. Solano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lawton-Barca FC - Deportivo Sta Clara 0:11

74e minuut.
Soria verovert de bal door een tackle van achteren. Soria passt de bal zonder na te denken. Águila bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano verovert de bal door een tackle van achteren. Solano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Domenech kopt de bal weg. Arvhage probeert de bal met de borst te controleren. Arvhage passt de bal in één keer door. Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Arvhage met een sublieme pass. Riquelme bereikt de bal nog maar net als eerste. Riquelme passt de bal met de wreef. Solano is nu in balbezit. Solano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Portuondo is nu in balbezit. Meriño onderschept slim de pass. Daar is Solano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Solano schiet op doel. Carrazana probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lawton-Barca FC - Deportivo Sta Clara 0:12

85e minuut.
Brene rent richting de bal. Brene passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Solano de bal. Solano draait met de bal, schiet en ... Carrazana probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Solano rent richting de bal. Solano schiet op doel. Carrazana werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Valdivia geeft een lange en hoge pass. Moscoso rent richting de bal. Riquelme onderschept slim de pass. Riquelme geeft de bal voor. Klungelig pakt Rios de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lawton-Barca FC - Deportivo Sta Clara 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lawton-Barca FC 82%, Deportivo Sta Clara 18%.
Lawton-Barca FC - Deportivo Sta Clara 0:13