Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deportivo Sta Clara ElevenOnze FC
RomboA Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
14% Spel op eigen helft 86%
40 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
42.4 gemiddelde waardering 16
solid Schieten poor
good Passen unsatisfactory
good Verdedigen poor


1e minuut.
Niva met een sublieme pass. Muñoz rent richting de bal. Darcourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Darcourt passt de bal met de wreef. Arvhage geeft een hoge lob. Paal!
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Muñoz rent richting de bal. Casolani onderschept slim de pass. Bauta schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Bauta moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Bauta schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

8e minuut.
Soria met de inworp. Klungelig pakt Arvhage de bal. Arvhage passt de bal zonder na te denken. Casolani bereikt de bal nog maar net als eerste. Casolani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Sta Clara - ElevenOnze FC 1:0

12e minuut.
Muñoz rent richting de bal. Niva verovert de bal door een tackle van achteren. Niva probeert naar een medespeler te passen. Darcourt rent richting de bal. Darcourt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Sta Clara - ElevenOnze FC 2:0

19e minuut.
Borroto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soria onderschept slim de pass. Soria geeft een lange en hoge pass. Darcourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Darcourt schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Doeltrap. Castañeda trapt de bal weg. Daar is Casolani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Casolani schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Vázquez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Meriño is nu in balbezit. Meriño passt de bal met de wreef. Darcourt rent richting de bal. Darcourt schiet op doel. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Soria de bal. Soria geeft de bal voor. Daar is Muñoz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Casolani rent richting de bal. Casolani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Sta Clara - ElevenOnze FC 3:0

34e minuut.
Niva is nu in balbezit. Niva passt de bal zonder na te denken. Casolani bereikt de bal nog maar net als eerste. Casolani draait met de bal, schiet en ... Castañeda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Sta Clara - ElevenOnze FC 4:0

38e minuut.
Arvhage bereikt de bal nog maar net als eerste. Soria rent richting de bal. Soria probeert naar een medespeler te passen. Darcourt is nu in balbezit. Darcourt schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Sta Clara - ElevenOnze FC 5:0

39e minuut.
Arvhage passt de bal zonder na te denken. Casolani bereikt de bal nog maar net als eerste. Casolani passt de bal zonder na te denken. Darcourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Darcourt haalt uit met een fantastische trap. Castañeda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Sta Clara - ElevenOnze FC 6:0

41e minuut.
Arvhage onderschept slim de pass. Arvhage met een sublieme pass. Riquelme probeert naar een medespeler te passen. Darcourt is nu in balbezit. Darcourt haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Borroto geeft een hoge lob. Inworp. Soria met een snelle inworp. Daar is Darcourt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Darcourt haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Daar is Meriño, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arvhage bereikt de bal nog maar net als eerste. Arvhage passt de bal zonder na te denken. Daar is Casolani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Casolani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Sta Clara 15%, ElevenOnze FC 85%.
Deportivo Sta Clara - ElevenOnze FC 6:0

48e minuut.
Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Casolani verovert de bal door een tackle van achteren. Casolani met een sublieme pass. Daar is Darcourt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Darcourt draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Muñoz heeft problemen om de bal te vangen. Darcourt rent richting de bal. Casolani bereikt de bal nog maar net als eerste. Darcourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Darcourt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Klungelig pakt Posada de bal. Meriño is nu in balbezit. Meriño probeert naar een medespeler te passen. Darcourt rent richting de bal. Darcourt draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Niva rent richting de bal. Niva geeft een hoge lob. Soria is nu in balbezit. Soria geeft een lange en hoge pass. Darcourt bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Sta Clara - ElevenOnze FC 7:0

60e minuut.
Borroto is nu in balbezit. Soria onderschept slim de pass. Soria geeft een hoge lob. Casolani rent richting de bal. Casolani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Arvhage kopt de bal weg. Soria heeft problemen om de bal te vangen. Soria passt de bal met de wreef. Darcourt is nu in balbezit. Darcourt haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Niva probeert naar een medespeler te passen. Arvhage is nu in balbezit. Arvhage passt de bal zonder na te denken. Darcourt rent richting de bal. Darcourt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Daar is Roca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roca geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Meriño de bal onder controle te krijgen. Arvhage bereikt de bal nog maar net als eerste. Arvhage geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Arvhage passt de bal met de wreef. Soria is nu in balbezit. Soria passt de bal in één keer door. Darcourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Darcourt schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Soria is nu in balbezit. Soria geeft een lange en hoge pass. Muñoz is nu in balbezit. Darcourt onderschept slim de pass. Darcourt draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Soria is nu in balbezit. Soria geeft een lange en hoge pass. Casolani kopt de bal weg. Darcourt is nu in balbezit. Darcourt schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Arvhage met een sublieme pass. Soria is nu in balbezit. Soria geeft de bal voor. Darcourt is nu in balbezit. Darcourt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Sta Clara 13%, ElevenOnze FC 87%.
Deportivo Sta Clara - ElevenOnze FC 7:0