Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KNK_FC Real Maleza
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 21.6
poor Schieten average
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Cortina onderschept slim de pass. Cortina probeert naar een medespeler te passen. Águila is nu in balbezit. Águila schiet op doel. Pérez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Cordovez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordovez geeft de bal voor. Iglesias heeft problemen om de bal te vangen. Iglesias geeft een lange en hoge pass. Daar is Velásquez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cepeda geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Castellanos krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Borrego kopt de bal weg. Águila bereikt de bal nog maar net als eerste. Román rent richting de bal. Águila verovert de bal door een tackle van achteren. Águila draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Daar is Águila, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cortina is nu in balbezit. Padrón maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Padrón naar de kleedkamers voor een vroege douche.

24e minuut.
Padrón speelt de bal door. Borrego met een snel genomen vrije trap. Pérez probeert de bal met de borst te controleren. Águila onderschept slim de pass. Águila haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KNK_FC - Real Maleza 0:1

31e minuut.
Monzón rent richting de bal. Monzón met een sublieme pass. Escobar is nu in balbezit. Olivera verovert de bal door een tackle van achteren. Olivera schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Cortina met een sublieme pass. Olivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivera probeert naar een medespeler te passen. Castellanos is nu in balbezit. Castellanos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Trillo is nu in balbezit. Olivera onderschept slim de pass. Trillo is nu in balbezit. Olivera verovert de bal door een tackle van achteren. Olivera draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KNK_FC 49%, Real Maleza 51%.
KNK_FC - Real Maleza 0:1

55e minuut.
Pérez geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gándara met de inworp. Cortina kan de bal niet met de borst controleren. Cortina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KNK_FC - Real Maleza 0:2

62e minuut.
Escobar is nu in balbezit. Ferrer probeert naar een medespeler te passen. Castellanos is nu in balbezit. Olivera is nu in balbezit. Olivera schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Vázquez met een sublieme pass. Paneque geeft de bal voor. Castellanos kopt de bal weg. Olivera rent richting de bal. Olivera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Osorio trapt de bal weg van het doel. Trillo kopt de bal weg. Águila is nu in balbezit. Águila schiet op doel. Na een snelle pass probeert Paneque de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Daar is Borrego, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olivera verovert de bal door een tackle van achteren. Olivera probeert naar een medespeler te passen. Daar is Castellanos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castellanos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KNK_FC 54%, Real Maleza 46%.
KNK_FC - Real Maleza 0:2