Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Maleza ElevenOnze FC
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 16.2
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Ruiz probeert naar een medespeler te passen. Nerey bereikt de bal nog maar net als eerste. Nerey passt de bal zonder na te denken. Soto rent richting de bal. Soto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Trillo geeft een lange en hoge pass. Daar is Roca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roca geeft een hoge lob. Soto is nu in balbezit. Soto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Moreno geeft een hoge lob. Escobar is nu in balbezit. Escobar speelt de bal door. Soto is nu in balbezit. Soto schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Escobar rent richting de bal. Nerey rent richting de bal. Nerey probeert naar een medespeler te passen. Posada rent richting de bal. Posada draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Maleza 56%, ElevenOnze FC 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Maleza - ElevenOnze FC 0:0

52e minuut.
Inworp. Gándara met een snelle inworp. Cortina is nu in balbezit. Cortina schiet op doel. Castañeda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Maleza - ElevenOnze FC 1:0

54e minuut.
Águila trapt de bal weg. Posada kopt de bal weg. Daar is Nerey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cortina is nu in balbezit. Cortina schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Moreno probeert naar een medespeler te passen. Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Vitier zijn tegenspeler op de grond. Vitier is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

69e minuut.
Gándara is nu in balbezit. Gándara probeert naar een medespeler te passen. Cortina bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortina haalt uit met een fantastische trap. Roca heeft problemen om de bal te vangen. Castañeda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Castañeda probeert naar een medespeler te passen. Borrego kopt de bal weg. Gándara is nu in balbezit. Cortina rent richting de bal. Cortina schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Maleza 37%, ElevenOnze FC 63%.
Real Maleza - ElevenOnze FC 1:0